09 februari 2009

Metallica till Hultsfred!


Lördagen den 18:e juli kommer Metallica att äntra Folkets Park i Hultsfred. Hur himla kung som helst! Även Mastodon, Lamb of God och några ännu inte klara band kommer att spela. Hur himla kung som helst!

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att Metallica skulle spela på en folkpark. Den här spelningen kommer man ju att berätta om för barnbarnen en dag.

2 kommentarer:

  1. Hultsfreds folkpark = Hultsfredsfestivalens område

    SvaraRadera
  2. JÄ!

    Dåligt inlägg. Du måste ju beskriva händelsen mycket mer. Det märkliga i sammanhanget är förstås att de INTE ska spela på själva Hultsfredsfestivalen utan på en ny festival som heter Sonisphere Festival. Detta är en helt sprillans s k turnerande endagsfestival som ska turnera i Europa i sex städer. Och så väljs Hultsfred som destination i Sverige vilket är lite konstigt tycker jag.

    Några andra band är ännu inte klara men visst är det möjligt att det kan bli MAstodon och Lamb of God eftersom dessa spelar i andra städer av turnén. Det gör också Slipknot och Linkin Park så vi får väl se.

    En skön detalj är hur Aftonbladet har vinklat sin rubrik för att framställa det som att det inte finns något annat ställe Lars vill spela på än i Hultsfred när det snarare var så att han syftade på att lira i Europa varje sommar. "– Det finns ingen plats jag hellre spelar på" ”Vet inte vad jag skulle göra om vi inte fick komma”
    . :)

    Jag har bytt några msn-meningar med Swooz och en utmärkt idé är ju att vi gör Kalmar samma helg. Dvs hälsar på Svenke och sen så åker vi de tiotal mil eller avd det kan vara till Hultsfred och ser världens bästa band genom tiderna.

    VILKA ÄR PÅ!?

    SvaraRadera