09 februari 2009

Kommande spel 2009 Pappa Edition

Efter att ha läst Eriks blogg kände jag att jag kunde skriva ihop en liten lista över de spel jag ser mest fram emot 2009. Jag älskar nämligen både spel och listor. Jag väljer att plocka spel som ligger lite längre fram i tiden och som Erik missade lite. Mest för att han är sämst och tror att han har ett liv. Jag och andra sidan är både bäst och saknar liv.

Dead Rising 2

Dead Rising till X360 är ett av de coolaste spel som någonsin gjorts. Spelet är mer eller mindre ett rakt plagiat av George A. Romeos Dawn of the Dead. Du är journalist och fast tillsammans med andra i ett köpcenter. Det kryllar av zombies överallt och allt du ser är ett vapen. Maskingevär, golfklubbor, parasoll, bowlingklot, stolar, bord, bänkar, motorsågar, isborrar, tvapparater, krukväxter, knivar, svärd, hantlar, skivstänger, kassaapparater och en sjuk mängd till. När nu tvåan är påväg och ska utspela sig i ett Casino

Datum: Nån gång 2009
Plattform: X360/PS3/PC


Chronicles Of Riddick - Assault on Dark Athena

När starbreeze släppte Chronicles of Riddick var det ett av de allra snyggaste PC-spel som någonsin släppts och när man såg Xbox-versionen gick det inte att förstå hur de fått in så mycket ond, mörk och överjävligt snygg grafik på en tvspel. Ändå överträffades grafiken av det spelmässiga. En rak föregångare till filmen Pitch Black med självaste Vin Diesel i huvudrollen. Nu har Starbreeze gjort en nyversion av ursprungsspelet och smackat ihop en uppföljare och hela härligheten får mig att vilja gråta, fast på ett bra sätt. Killzone är för småbarn. Sev är en kärring.

Datum: 27:e mars 2009
Plattform: X360/PS3/PC


Valkyria Chronicles

Namcos Tales - serie är en rollspelsserie som är riktigt stor i Japan och i USA och en hel hög spel har släppt till diverse format. Nu är det första gången vi får se ett spel till en MS-maskin och som det ser ut. Det sålde sjukt bra i Japan och det fick till och med X360 att sälja bättre än PS3:an under några månader efter spelets release. Jag längtar tills det släpps här hemma.

När: 2009
Plattform: X360



Star Ocean : The Last Hope

Ytterliggare en riktigt stor rollspelsserie får sin senaste itteration till X360. Star Ocean är den fjärde delen i sci-fi-serien som utvecklas av Tri Ace och publiceras av Square Enix. Det ser ut att bli ett bra rollspelsår.

När: 25 April 2009
Plattform: X360

Övrigt smått och gott:

Call of Duty Modern Warfare 2 (X360/PS3/PC)
Halo : ODST (X360)

Maffia 2 (X360/PS3/PC)

Det lär komma mer peppinlägg framöver. Nu längtar jag tills jag får mina förhandsbokningar för februari. Halo Wars och Street Fighter 4 ser ut att vara två riktigt vassa spel som kommer sno enormt många timmar från mig. Precis som det ska vara. :)

PS. Snodde screenshotsen från Gamereactor.se

PS2. Blogger är dynga som borde sprängas.

2 kommentarer:

  1. Riddick var årets spel när det kom första gången och lär bli det igen... Så jävla bra spel.

    SvaraRadera
  2. Svenke: Ja det ser ut att bli riktigt riktigt bra den här gången med. Att man dessutom får två spel i ett...Oslagbart.

    SvaraRadera