13 augusti 2008

Metallica i USA

January 31 - Newark, NJ Prudential Center
Nära NY dit det är rätt billigt att flyga om man gräver lite. Vad sägs?
Waste Plane!

6 kommentarer:

  1. Haha, jag tänkte blogga om att de inte lirar en New York-spelning men Newmark ligger alltså nära? haha, Waste Plane! Börja gräva lite. Jag brukar inte vara den som är den när det gäller Kastrullica.

    SvaraRadera
  2. Newark ligger ca 1,5 mil från södra New York
    Brittish Airways flyger dessutom till Newark från Köpenhamn (mellanlandning på Heathrow) för 4500kr t.o.r. (dit tors 29/1, hem mån 2/2)

    SvaraRadera
  3. 4500 t. o. r.?! Inte dyrt alls. FUCK! Jag är.. PÅ!

    SvaraRadera
  4. Waste: The Waste Train
    Waste II: The Waste Boat
    Waste III: The Waste Boat - second summer.

    Alla har väntat på uppföljaren...

    Waste IV: The Waste Plane - the 'Tallica Chapter

    SvaraRadera
  5. Ja fan. Det är ju inte mycket alls liksom. Fyra nätter på nått schysst billigt vandrarhem eller hotell på det. Metallica i USA hade varit svårslaget :)

    SvaraRadera
  6. Jag presenterade förslaget för Lillen och Shake på lunchen idag. Båda var mest bögen men liiite småsugen ändå. Lillen var mest positiv ("det hade ju vart häftigt men..) och om det är någon vi ska få med från de två så är det just Lillen. Helvete, han har ju varit med på de andra Waste-resorna.

    Faktum är ju att det är på tiden att göra en waste-resa igen. Det har vi ju snackat om. För sammanhållningens skull för helvete. När folk närmar sig 30 så har det ju en tendens att folk blir tråkmånsar. Det får inte hända!

    SvaraRadera