12 augusti 2008

Hårklippning – Anno 2008

Jag har gått och skjutit på det riktigt länge nu. Senast jag klippte mig hos en frisör var faktiskt i december år 2007. Men med hjälp av en stor stark i rumpan, av min syster, fick jag mig idag äntligen till en frisör. Eftersom min vanliga frisör Malin var sjukskriven fick jag istället klippa mig hos en tjej som heter Mia. Jag blev direkt nervös, det blir väl alla när de ska gå till en ny frisör, men det tog inte lång tid innan det kom fram att hon gillade Metallica och hatade Takida. Efter det var jag såld och nervositeten var som bortblåst. För det finns inget värre än att förklara för ett popsnöre hur jag vill ha min rockfrisyr klippt som. Det är rent ut sagt omöjligt.

För alla er som kan minnas tillbaka till sommaren år 2006 (Tallinn, Gatufesten, vitamånaden etc.) har nog en ganska bra bild över hur det blev. Just nu känns det kort som fan men det är det inte. Jag har bara blivit så van vid min långa lejonman som jag har haft den senaste tiden. För mitt hår har varit jävligt långt. Kan bara vara Papa Fred som har haft längre hår än mig den senaste tiden.

Jag vet att det här blev ett fjortisinlägg men det får ni ta.

2 kommentarer:

  1. Vi tar ditt fjortisinlägg eftersom du är en fjortis. Eller fjårtis som de säger här i Sthlm.

    Men ett "jag har klippt mig och det blev såhär"-inlägg är ju värdelöst om du inte lägger upp en bild på resultatet. Fixa upp en bild för helvetä!

    SvaraRadera