07 augusti 2008

Bränt in Smack E Bonk i Feedburner!

För att det ska gå lätt att prenumerera på vår "ny" smackade smackebonk-sida så har jag addad den till feedburner. Så vare sig ni har mobil, MAC, eller är en rss-apa så ska det funka. Detta är så web 2.0 så det finns inte.


3 kommentarer:

  1. Vad har hänt med blogspots inbyggda rss? Och varför inte byta till wordpress när det ändå ska bytas?

    SvaraRadera
  2. vill du ha kvar bloggers inbyggda? det som äör bra med feedburner är att den loggar läsare och formaterar bloggen till typ alla rss-läsaren, sökmotorer, stumble, digg.it, delicious etc. Samt så postar feedburner ut blogginläggen på ett tiotal topp-bloggsidor. You name it typ! Såg därför ingen anledning att ha kvar den ordinarie rss-läsare.

    Ge mig en bra anledning så får jag aktivera den igen. Den dock så jävla ful osv.

    Ja wordpress.. nje blogger duger bra samt har vi allt redan i blogger. Större commuity också så att säga. Wordpress tycker jag fungerar för bloggning men allt de lilla extra de har då är det bättre att köra joomla eller drupal. Framförallt är det grymt att köra drupal om det är användarrättigheter med flera grupper som måste hanteras vilket är något vi kommer att kolla på när vi bygger om fetfylla. framöver.

    Det här kommer vara en bajsenkelblogg thats it. Så wordpress kommer inte vara nödvändig.

    SvaraRadera
  3. Har aldrig haft något problem med den och hur en rss kan vara ful fattar jag inte, men är feedburner så mkt bättre kör med den.

    Det som gör Wordpress så jävla mkt bättre än blogspot är att man kan få rss på alla kommentarer i ett flöde, men det kanske feedburner kan fixa också?

    SvaraRadera