22 augusti 2008

All Hope Is Gone - Slip Sour

Hej syster och bröder i musiknörderi.

Jag har suttit och lyssnat på Stoneknot... Slip Sour.. jag menar Slipknots nya platta All Hope Is Gone nu i två dagar och jag gillar den. Det är en riktigt bra rockskiva och ett sjukt givet köp. Den kommer säkerligen inte ha nått på årets topp 5 att göra men kanske kan den bubbla på den topp 10. Eller jag vet inte, vi får se hur lång tid det tar innan jag blir less på den, om jag nu blir det. Verket är i alla fall värt. Bra jobbat och allt sådant där. Köp skiten. Det är bara ett enda litet litet problem med den. DET ÄR FEL GRUPP SOM SLÄPPT FANSKAPET!

Cory Taylor! Skärp dig för fan! Varför ska det vara så svårt att hålla isär grupperna? Varför ska det vara så svårt generellt att inte ta med sig nått från den ena gruppen till den andra. Kolla Hellacopters tex. Nicke började hänga med Scott Morgan (vilket är sjukt coolt), bildade The Solution (vilka är sjukt coola) och sen började det dofta soul över hellacopters och plattan Rock n Roll Is Dead är väl ett klockrent exempel på hur grupper lätt kan flyta ihop. Nu har det hänt Cory Taylor och det har hänt Stone Sour och Slipknot. Det är sjukt synd. Jag hade hoppast på att Slipknot skulle fortsätta på den väg man börjat på med Vol 3 : Subliminal Verses men så blev det inte. Det blev i stället en skiva som visserligen är riktigt bra. Men det är inte en Slipknot-skiva. Det blev en Stone Sour - skiva och jag, jag är stensur!

3 kommentarer:

  1. Jag har bara hört två låtar men jag väntar mig en "Slip Sour", känns lite väntat på något sätt. Hitig och medryckande men en känsl av att de vill få en riktig riktig stor hit. Det är ju inget snack om saken heller, i senaste CUM så säger ju Taylor tydligt att det är deras tur att få en världshit och ta över hela världen och bla bla. En intervju som för övrigt var bland det tråkigaste jag har läst i CUM. kanske för att det inte var M Carlsson som hade gjort den. Nä, intervjun gick bara ut på att Corey fick säga hur bra han mådde och gullade med sina barn och bla bla.. och sen så var det Clownens tur att säga att han hatar allt och alla och att allt är jävligt.

    Nu sänkte du faktiskt förväntningarna lite och det är bra Fredde. Goody Goody. Dock så har jag fått ett sms av en person idag som säger hur jävla bra nya Slipknot är så .. man vet aldrig.

    SvaraRadera