29 oktober 2008

K.O. till KotoR?

Nu är det officiellt. Bioware jobbar på ett MMORPG till PC (exklusivt), och det är den officiella fortsättningen på 'Old Republic'-serien. Tydligen så verkar det inte bli något mer singelspelarlir i serien, vilket är ytterst tråkigt. Spelet utspelar sig 300 år efter Darth Revan's härjningar och förmodligen kommer två faktioner finnas tillgängliga, om än att man tydligen inte nödvändigtvis behöver spela som en 'force user'. Detta talar väl för fler faktioner, typ 'Czerka Corporation' och kanske någon prisjägargemenskap av något slag.


Plötsligt så känns det som att Atris inte var så dryg...
...kom tillbaka!

4 kommentarer:

  1. Jag och Shake snackade om detta spel idag och Shejken var alldeles till sig över att de enligt honom då kommer att lägga ytterst stor tyngt på karaktärerna. Det låter ju bra.

    Namnet är ju dock lite förvirrande. Förra spelet eller serien hette Knights of the Old Republic och nu heter detta bara Old Republic. Det kan ju leda till viss förvirring tycker jag.

    Detta Old Republic ska alltså, om jag förstått det hela rätt, endast vara ett online-spel à la World of gaycraft osv? Helt livsfarligt då med andra ord. Jag har lovat mig själv att aldrig börja med wow, men det vore ju betydligt häftigare att vara en mighty ond metal-sith.

    SvaraRadera
  2. Yup, man kan nog lätt fångas av lusten till en fin lightsaber. Jag menar, detta är mer intressant än WoW.

    Bioware är kungar på att göra story och skapa karaktärer, men frågan är om dom lyckas med det till ett MMORPG. Jag menar... dom har ju gjort singelspelarlir hur bra som helst, men det är ju liksom ingen garant för att detta blir bra. Men man kan ju hoppas.

    SvaraRadera
  3. Ge mig Kights of the Old Republic 3. Alla finniga oskulder med kronisk D-vitaminbrist och social kompentens som ett skoställ har ju redan tagit både Warcraft och Warhammer från mig. Kan de inte låta blir det här? Whyyyy goddamit.. Whyyy!!!

    SvaraRadera
  4. Allt är förstört... det blir nog inget KotoR III.

    SvaraRadera