06 oktober 2008

Första träningen på två år!


Japp så jävla illa är det! Från att tränat grymt mycket kampsport och varit i toppelitippform så flyttade man till Stockholm, klippte sig och skaffade sig ett jobb. Ett jobb där en fet röv alltid är att föredra när man ska sitta vid datorn 8 timmar per dag.

Men efter att byggt en ny tarja runt magen och fått några mindre himlakroppar att snurra runt en befallde Cissi mig att rycka upp mig ur mitt soffliggar-tänk. Så efter 2 år och nu flera veckors tjatande så fick hon med mig på boxersizeträning i Farsta.

Säger så här; Var grymt närvös i början och kände fan min mage är ju fan som jupiter, Stor och fylld av gaser!

Sedan när man tagit på sig sin svarta och trånga klädsel gick man in i lokalen och gav ett intryck att man gått fel eller var mongolid av något slag... En stor suck och tankarna skrek i huvudet: Vad i helvette gör du här din jävla soffpotatis!? Varför är du den enda killen utom den grymt vältränande träningsledaren? Fan varför följer inte mina fötter med mig?

Snälla säg inte högt att jag tränat Teakwondo, Kung Fu, Jeet Kune Do, Judo mm för då sättar du förväntiningar på dig själv.. Så kommer självklart frågan om detta var den första gången jag tränat något sådant. Vad svarar man då.. Jo NEJ har tränat kamport förut.. !!!!! Som tur valde jag att säga att jag tränat fjantkampsporten taekwondo och inte Jeet Kune Do (progressive fighting system) som Bruce Lee tränade. Självklart fick man en pik att man tränat taekwondo men fan bättre det än bygga förväntingar att man var någon jävla Bruce Lee som kunde förflytta planetsystem runt midjan.

Träningen kom igång och man sprang runt lite och fick slå på mitsar. Gick ok även fast jag monterat mitsarna upp och ned. Jävla pinsamt tänkte jag. Hur fan kan man glömma det efter all kampsportträning man gått på. Men jag klarade mig helt ok tyckte jag. En 3:a av 5:a. Kasst flås men kunde nästan mäta mig med de bättre tjejerna ;p.

Tyvärr så fick jag offra The Haunted för detta. Kändes lite surt men fan kunde inte negga denna måndag igen. Min trovärdighet som muskelman behövdes bevisas.


Om två dagar kommer jag inte kunna resa mig upp....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar