15 oktober 2008

Köpenhamn RULES!..and stockholm also...

'Tallica gives you plenty baby! Två spelningar i stockholm i den 7:e och den 8:e mars. Tre spelningar i Köpenhamn i juli. 20,22 och 23. Biljetter släpps på måndag. What say ye! Alla fem säger jag! Gratis boende finns i Malmö!

4 kommentarer:

  1. Väntade ut att någon annan skulle skriva ett inlägg på detta, har inte haft tid här helt enkelt.;)

    Men du måste ju för helvete lägga upp en bild på James också!

    Hursomhelst, detta är stort. Och vi Metclubbare kan köpa biljetter redan imorgon. Än en gång vill jag påpeka vilka jävla idioter ni är som ännu inte är medlemmar. Det är värt det på många olika sätt. Förutom det där paketet med t-shirt och grejer så får man ju SO WHAT!-tidningen som är unik och bäst.
    + möjlighet att träffa bandet (hände för mig)
    + möjlighet att köpa biljetter i förväg.

    Dessa två + är de största argumenten egentligen...

    jäjä, vi får snackas vid efter jobbet ikväll hur vi läGger upp allt sattyg.

    'TALLICA BABY!

    SvaraRadera
  2. HELVETE. Jag hade hoppats på att dom skulle komma i april, jag ska ju bli pappa den sista mars dammit. Sambon säger "men åk" fast det är int så kul sitta oroa sig där ju.

    SvaraRadera
  3. Erik : Ja jag skäms att jag inte är med i metclub. Om jag går med nu hinner allt bli klart så jag kan köpa plåtar i morgon?

    Buster: Blir din sambo mamma för första gången? Då kan du kallt räkna med att bli pappa först några dagar in i april. Det är väldigt ovanligt att första barnet föds för tidigt. Fast man kanske inte vill gambla i det här fallet.

    SvaraRadera
  4. Hennes andra, mitt första. Vi ska höra med ultraljudstanten ...vad hon säger om Metallica vs Födsel.

    SvaraRadera