09 februari 2007

Nordin peppar liveåret 2007

Nu spricker jag snart av all pepp… När vardagen med förkylningar, sömnbrist, plugg och allmän skit börjar bli för mycket är det ju bra att man har saker att se fram emot. Vad ser man då fram emot just nu? Svar; liveåret 2007. Satan i brasan vilka ban man kommer att se det här året…

Nästa hållplats på den resa, som är liveåret -07, blir House of Metal här i Umeå nästa helg. Tänk er två dagar med fest, Satyricon, Entombed och the return of the Svenke. Med det upplägget kan det ju inte bli annat än succé. Fy fasiken va vi ska mosha…
Phosphoros
Lucifer
Say it!
Chief Rebel Angel!!!

Men nu går vi över till dagens världsnyhet alla kategorier; METALLICA KOMMER ATT GÖRA ETT ANTAL SPELNINGAR I EUROPA UNDER SOMMAREN! (läs mer här) Det betyder ju att Tallinngrabbarna återigen måste ge sig ut i den vida världen för nya äventyr och festligheter. Escape from the studio -07 kommer att bli the shit. De kommer ju med all säkerhet spela material från det kommande albumet. Det måste de ju bara göra… Jag kan fan inte skriva mer om det här just nu. Kan inte koncentrera mig plus att jag börjar tänka tillbaka på Tallinn resan och alla minnen därifrån. Fuck Yeah!

Andre, jag kommer att spela golf till sommaren. Hittar jag inget sommarjobb snart så kommer det nog att bli väldigt mycket golf. Om det är någon som känner en fastighetsmäklare kan ni ju höra efter om jag skulle kunna få ett sommarjobb eller praktikplats.

1 kommentar:

  1. Entombed och Soilwork om en vecka, NIN om två månader, och sen förmodligen en eller ett par festivaler i sommar så liveåret 2007 ser väldigt ljust ut =)

    SvaraRadera