19 juni 2008

Midsommar 2008

Jag var ju dum och bokade resa och grejer alldeles för tidigt så när planerna var klara var det typ ingen som skulle vara i Övik. Men nu är iaf jag här i hemstaden och tar det lugnt. Hänger med brorsan och hans polare ut till Malmön imorrn, kan nog bli skoj det också.

Allt nybygge i Övik verkar göra staden gott, verkar vara mycket mer liv på stan och så, men jag tror fortfarande att jag aldrig kommer att flytta tillbaka hit.

Blir här i lite över en vecka och det enda jag riktigt har inplanerat är att försöka träffa André och kolla om huset ser bättre ut än förra året, ska även ta en titt på Star Wars-utsällningen på muséet. Kanske försöker få ihop nån mini-återträff eftersom den vi skulle ha blev inställd.

Satt på Arlanda igår och titta på Sverige - Ryssland och det var ju en riktigt bedrövlig match, vi behöver nån som kan få in bolljäveln i mål och Zlatan dög ju inte till nånting igår. Ryssland kommer dock att åka ut mot Holland som verkar riktigt starka i år och säkert kommer vinna hela skiten.

Det var allt från mig den här gången, ha en skön midsommar allihopa.

2 kommentarer:

  1. La Svenk is back. Förjävla synd att vi inte är i ö-vik samma vecka. Då kunde vi som vanligt lånat din syrras rum och sett filmer halva natta. jag är dock uppe i ö-vik vecka 28. men men..

    Fira midsommmar med broder Kicken säger du? Jadu, du lär ju inte vara nykter iaf:D

    Glad midsommar!

    SvaraRadera
  2. Åhh, Star Wars utsällningen? Den ska jag också på i sommar! ;D

    SvaraRadera