24 juni 2008

BÖG-ELMANDER!

Jag hatar människor. Dom är helt j*vla dumma i huvudet, och det värsta är att jag är precis likadan. Det är det absolut värsta. Vi har alla något som vi är rädda för, och jag är rädd för rädda människor. Dom är oberäkneliga och oärliga, åsså kunde dansken sko sig än en gång.

Dumt att inte spela satansdjävla sociala spel hela tiden! BLÖ!


Aaahh... det där var skönt. Nu är jag lugn i själen igen.

Asså, jag fattar liksom inte kritiken mot svenska landslaget i fotboll. Vi var ju inte bättre än vad vi var. Lagerbäck går liksom inte att skylla på. Däremot så borde Elmander gå och dö! Ingen kan slänga med håret och armarna som Elmander. Man skulle kunna tro att han är den ömtåligaste fotbollsspelaren i världen. Fattar han inte att han skämmer ut hela laget med sina bogiga filmningar!?! Helvetessatansdjävlabog-Elmander! ...och Rosenbog är f*n inte så djävla mycket bättre. Det enda han kan är ju att springa runt och snubbla på spanska fötter, i hopp om att få en frispark som han förmodligen inte kan förvalta. "Chippen" kan ju iallafall få med sig en frispark utan att se speciellt gay ut. Äh, "Chippen" kan också gå och dö.

För övrigt borde vi byta namn på amerikanernas "football" till amerikansk rugby. Det är mer passande.

1 kommentar:

  1. Japp. Kan bara hålla med, just Elmander och Rosenborg är totala skämt. Jag är förbannad över att de inte släppte in Allbäck tidigare. Allbäck är en av Sveriges bästa spelare genom tiderna.

    Fast fotboll kan ju dra åt h-e egentligen. Det är alltid en sån extrem pepp och sen går det åt helvete ganska fort. Media hyper som fan och man tror att det ska gå bra. Allt pga 94-VM. Nä, Sverige är inte bättre än sådär. Hockey ska det vara. Där kommer vi att regera några år till.

    SvaraRadera