14 oktober 2006

Borelius avgår - one to go!

Ecke pecke, du e arg men att kalla den nya regeringen för "rika" e socialistiskt. Det visade sig i en undersökning (2006) att det var S som hade den högsta medelinkomsten bland sina politiker av alla partier.

I övrigt: Jävla kassa faaanskap, självklart skulle dessa personer (de omtalade politikerna) ha gjort upp med sitt förflutna, vad än det må vara, om de ska vara i politiken. Annars har de inget där att göra.

Fredde R tar på sig viss del av ansvaret: inte mer än rätt. De är ju hans teamspelare.

En bra sak: Många har nog tänkt till lite extra den senaste veckan. Även jag, har funderat på saker som jag har gjort tidigare under mitt liv som kanske kan ha påverkan på saker som sker i framtiden.

På tal om något annat: Glasgow, you fucks! Jag bor ju i Kanada, int i Scottland. :) Här borta händer det grejer. Jag satte mitt LLQP , Life Licence Qualification Program test i onsdags. Scorade 65.7% o godkänd var 65%.

Den 24 okt är det nästa prov, provincial LLQP test. Så nu i veckan blir det bara plugg o planering.

Kring den 24 okt ska jag även hålla en presentation om hur jag ska marknadsföra mitt kontor på Investors Group, om jag får det jobbet (#2). Scott (Vice Pres) o Derek (CEO) ska grilla mig i mina marknadsföringskunskaper. Min tanke är att leverera en norrlänsk renmacka. En taktisk rapport (genomförbar och strategisk, med målsättningen att öka företagets marknadsandel i Northern BC) som de aldrig sett make till.

Hey ho let's go! tillbaka till plugget. Modul 3 för 15'e gången. Lördag morgon 09:53.

3 kommentarer:

  1. S har alltså den högsta medelinkomsten av alla partier? Det var som fan. Det förvånar mig. Jag vill ha bevis. Jä.


    Kung som fan att det går bra det för dig Hugo-Lugo. Men vadå du ska marknadsföra en norrländsk klassisk renmacka? Haha, låter suveränt. Jag/Vi vill veta mer allt eftersom...

    Nu ska jag ta en dusch. Ciao

    SvaraRadera
  2. Ja erik. Det är inte alltid som saker ser ut. denna naivitet! Tack hugo för ditt stöd.


    kung att du skriver i bloggen!
    Du hugo då får du uppdatera din linked in dårå! jä!

    SvaraRadera
  3. Men kan man verkligen lita på den där "undersökningen" då? Visst tror jag på att det är så, men då räknas väl även alla ministrar, och eftersom undersökningen gjordes under en tid där regeringen nästan uteslutande bestod av sosse-ministrar så är det väl inget konstigt med det?

    Om undersökningen görs nästa år igen så kommer lugnt Moderaterna ha högre snittinkomst än Sossarna... tror jag iaf.

    SvaraRadera