30 oktober 2006

Länge sen...

Snön är här! Äntligen. Ja jag har faktiskt börjat längta efter jul. Det ska bli så mysigt med allt julpyssel och all stämning. Har tänkt att vi ska baka pepparkakshus i år, ska bli roligt.

Jag får ursäkta för att jag inte varit inne och bloggat men jag har haft praktiskt taget fullt upp i fem veckor nu, vi har nämligen läst icke-linjert och interaktivt berättande. För att inte förfina det så mycket så kan jag berätta att det som jag har läst är speldesign, rakt upp och ned. Jävligt skojj har det varit. Har varit en lång och dryg process men vad man har lärt sig mycket! Avslutade kursen i fredags med tenta och sittning på NH. Borde vara förbjudet att gå på NH då det är så billig sprit.

Idag började jag en ny kurs, med en ny klass. Jag hoppar ju mellan ettorna och tvåorna på mitt program så nu är det dags att lära känna människorna i ettan. Ska bli roligt. Vi ska göra dvd's. Hm, måste nog beställa en kursbok från adlibris idag. Fan vad pengar det går hela tiden.

Så, hur många har förbokat nintendo wii då?? Jag har i alla fall önskat mig den i julklapp.

Erik, hur går det med ds'et då? Köpt några nya roliga spel? Jag håller på att spela Over the hedge, sen dog batteriet, det sög lite. Måste börja om med det nya uppdraget, IGEN.



Elin Nordin
eli_north@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar