10 oktober 2006

Bollen är satt i rullning

Nu va det jävligt länge sedan jag skriv i denna blogg, riktigt själviskt av mig eftersom ja har fått ta del av några riktigt bra inlägg men inte bidragit med något själv. Riktigt dåligt med andra ord. Men nu kommer ett inlägg som förhoppningsvis kan engagera och peppa några av er.

Som några av er kanske vet så ska Tool ut på vägarna och turnera i Europa. För att verkligen s till att inte en sate går hem från spelningen otillfredsställd har de Mastodon med sig. Jag och brorsan har snackat ihop oss lite nu innan lunch och kommit fram till att vi vill dra till Glasgow för att se spektaklet. Nu är ju frågan hur många som hänger på?

Jag har kollat upp lite med boende, jag skötte ju det med beröm under Tallinn resan om jag får säga det själv. Vandrarhem i Glasgow är inte alls dyrt, priset beror ju dock på hr många vi är och vad vivill ha för typ av rum. Men jag har sett att om vi vill ha ett rum för oss själv så måste vi skicka iväg en bokning så fort som möjligt, de rummen verkar gå först. Så ni som är lika peppade som oss på denna resa eller i alla fall vill följa med, ta kontakt med mig eller Erik så jävla fort som möjligt.

Erik skulle kolla upp lite mer med resekostnaderna och han kommer att posta ett inlägg inom kort han också.

1 kommentar:

  1. ring mig jonas angånde bnoende och liknande. har the hostel guide alla glasgow här..

    observera att det tillkommer en liten tågresa till glasgow från flygplatsen.. kostar typ 100 kr.. bara så att ni vet.

    SvaraRadera