03 februari 2010

Du tycker vadå om vadå?

Jag har tidigare försökt skapa viss dialog om de ideologiska premisser som vårt samhälle bygger på, och detta med föga framgångsrikt resultat. Jag känner mig djupt engagerad i frågor som rör samhällssystem, och då främst det befintliga system som vi verkar ta för givet. Eftersom mina tidigare försök oftast inte har mött speciellt mycket kommentarer, med några undantag, smiskar jag därför upp en lättförståelig och enkel undersökning här på bloggen för att försöka få reda på dels vilka ideologier som smackebonkarna sympatiserar med... men också vad smackebloggens läsare verkar ha för ideologisk utgångspunkt. Hoppas detta skall vara till stort nöje för er...

En partisympatiundersökning på Smackebonk
Vilket riksdagsparti sympatiserar du mest med?
M C FP KD S MP V



4 kommentarer:

  1. KUNG! Fuck yeah hell yeah! Kung med röstningsfunktion, detta ska jag nog använda i andra sammanhang också.

    Jag gillar dina politiska inlägg mycket. Och med valår och allting så hoppas jag att du fortsätter. De riktigt intensiva diskussionerna ("men hur fan kan du rösta på dom!?", "Du fattar ju ingenting!" osv..) lär komma senare på året dock ju närmare valet vi kommer.

    SvaraRadera
  2. Roligt att du gillar det, Rawky! :)

    Det är ganska lätt att gå in och ändra i html-koden i just denna tjänst, men jag antar att sådana här "polls" kan göras ännu smidigare.

    SvaraRadera
  3. 50% på M!? "men hur fan kan du rösta på dom!?", "Du fattar ju ingenting!"

    SvaraRadera
  4. Jag har inte röstat M. Hell no. Det är andra typer det.

    SvaraRadera