19 februari 2010

JÄ!





Nu är nästa del i kungserien äntligen utannonserad! Världens mysigaste civilisationssimulator är här för att rädda dig från tristess och återigen låta dig erövra världen hemifrån! Hmm... bara en runda till...

Detta borde vara en självklar kandidat till "Bästa spel 2010"...

3 kommentarer:

  1. Civ-liren har varit en stor favorit sen det allra första spelet. Tycker även Revolution-spelet till Consol var riktigt lyckat. Känns som det kan bli lått att plåga laptopen med framöver. Du som verkar vara en gamer med duktigt bra smak borde ju skriva ett inlägg över årets kommande spel du är riktigt peppad på eller nått sånt. Hade varit intressant läsning.

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr inte lirat CivRev. Blev lite brydd över att det inte fanns någon hotseat-funktion, och så har det inte funnits någon tid för spelande bara. :/ Nu är ju dock spelet lite billigare också, så det blir väl att inhandla och lira till sommaren kanske som upppeppning inför Civ V. :)

    Jag skulle ju faktiskt kunna försöka mig på att skriva en "förväntanslista" på spel och sånt... men jag lirar ju knappt något längre. Det blir mest sporadiska spelrundor när studierna inte stör... denna generations konsoler finns hemma hos mina syskon.

    Kan inte pappan göra en sådan lista? Har förstått att vi delar en del (eller ganska mycket?)spelsmak och du lirar nog oftare än jag just nu, så det skulle vara kung att se vad som ses fram emot.

    SvaraRadera
  3. Jag lirar faktiskt skadligt mycket just nu och det enda som skiljer det från ett beroende på allvar är att jag inte förnekar att jag har problem. ; )

    Ska försöka styra upp en pepp-lista nästan vecka. :)

    SvaraRadera