14 april 2009

Kärlek Vs. Musik

Tänkte försöka mig på att söka efter vägledning på den här (mer och mer döda) bloggen för en gång skull. Det är så att jag har ett litet dilemma. Om ni inte suttit inne de senaste åren så vet ni att livemusik är nästan lika viktigt för mig som vatten och syre. Det är lätt viktigare än mat. Nu är det så att en handfull av mina vänner fått för sig att gifta sig i sommar (konspiration?) och det är ju schysst som fan, att de vågar ta det steget och givetvis vill jag vara där och stötta dem och trösta diverse brudtärnor som gråter och suktar efter kärlek. Problemet är bara att det ibland krockar med band jag vill se. I det specifika fallet så rör det sig om ett band jag avgudat i 15-16 år och som jag tyvärr inte sett än. De splittrades för väldigt länge sedan men nu jävlar är de tillbaka (om än tillfälligt). Vi snackar en återförening som slår den RATM gjorde i somras. Så här står jag nu och velar. En möjlig sista och enda chans att se något jag drömt om i 15 år eller en polares första och förhoppningsvis enda bröllop. Ett av de häftigaste banden på planeten vs En av min polares allra viktigaste dagar. Musik vs Kärlek helt enkelt. Vad hade du gjort?

5 kommentarer:

  1. Till skillnad från äktenskap varar konsertminnen för livet...

    SvaraRadera
  2. Finns det inte en liten chans att dom spelar någon annanstans i sommar också? Det vore ju otroligt om dom flyger från andra sidan pölen, slår an några ackord och vrålar lite i borlänge och sen drar hem igen.
    Några av dom här datumen kan kanske passa? ;)
    Fri Jun 12
    Sat Jun 13
    Sun Jun 14
    Fri Jun 19
    Sat Jun 20
    Sun Jun 21
    Wed Jun 24
    Thurs Jun 25

    SvaraRadera
  3. Som rockröv och ball måste man säga, välj konserten! Mike Patton och co lär vara grymt sevärda. Men jag som har blivit gammal och gay lutar ändå åt att du ska välja det finare alternativet;). Och som Heffebomben säger, du har chansen att se dom i andra länder också.

    SvaraRadera
  4. Jaha, FNM. Ja men, är det en nära vän går det väl före.

    SvaraRadera