03 juli 2008

Midsommar, Star Wars och flytt

Det här är ett något försenat blogginlägg men mitt grafikkort la av för någon dag sen, är igång igen nu med ett gammalt.

Så midsommar spenderades på Malmön och i farsans båt, det var trevligt med en nice lunch på stranden med en underbar tårta som efterrätt(se senaste Buffé), sen spel i båten ett tag i hopp om att vinden skulle lägga sig lite. Senare blev det grillning och dricka, överlag en riktigt trevlig kväll.

Här krashade min dator igen så nu slutför jag inlägget från jobbet.

I lördags var jag och syrran på invigningen av Star Wars: The Exhibition. Vi gick på eftermiddagen så vi missade tyvärr Anthony Daniels men det var skoj ändå med en massa Stormtroopers, Datrth Vader och Darth Maul gående runt utanför och inuti muséet. Riktigt schysst utställning och här hade jag tänkt ha en panoramabild över Anakins racer från Episode 1 men eftersom min dator krashade blir det ingen. Det enda jag kan klaga på är det skärmar som visade klipp från filmerna t.ex. en klipp från Tatooine i rummet som hade grejer från Tatooine, dessa klipp var van sämre kvalité än VHS, hackade och var pixligt.

Igår när jag började skriva detta inlägg blev det klart att vi får en ny lägenhet från den första augusti, vi ska alltså flytta från vår nuvarande 2:a på 43 kvadrat till en 3:a på över 70 som är nyrenoverad med nytt kök och nytt badrum. Riktigt fräsh med balkong som får kvällssol. Får lite längre till jobbet men det är nog bara bra med mer motion och det blir tyvärr ADSL eller kabelmodem.

Nu måste jag jobba vidare.

2 kommentarer:

  1. Motion och ADSL!? Hur ska du överleva? =)

    SvaraRadera
  2. Kung kung pung. Ny lägenhet och allt! Men ingen fetuppkoppling?! My gawd, du måste skaffa dig ett nytt intresse!

    SvaraRadera