03 december 2006

Vad gör du på fredag?

Jag sitter här i tv-soffan och är hur pigg som helst. Vad är det för fel på mig egentligen? Min dygnsrytm har blivit helt uppknullad de senaste dagarna. Problemet är att jag har varit uppe sent på nätterna, ibland har det inte blivit någon sömn alls, klivit upp tidigt och sen tagit en liten tupplur klockan 15-16. Men nu ska jag tillbaka till en normal dygnsrytm, kosta vad det kosta vill. Min plan är att vara vaken ca 13 timmar till, sova ca 8 timmar, sen kliva upp och fara till skolan. Förhoppningsvis kommer det att forcera fram en normal dygnsrytm för den kommande veckan.

Vad är den viktigaste händelsen den kommande veckan? Om ditt svar på något sätt innehåller orden Nintendo, Wii och/eller Zelda så kan jag direkt meddela att du har fel och att du är lika rock som Peter Jöback. Rätt svar är nämligen att Metallica släpper den mycket efterlängtade Videos 1989-2003! Fatta vilken pepp. Alla Kastrullicas ”hits” ihopsmackade på en enda skiva. Fuck..Fuck!...FUCK!!!.

Vi måste styra ihop en fest den 8: e december för att cpfira ankomsten av Videos 1989-2003… När jag skriver cpfira så kommer jag att tänka på något som broder Erik sa idag: ”Hon är liksom fulsnygg, inte sådär cpsnygg”. Hur ser man ut när man är cpsnygg? Är man bajssnygg då? Kreativt nyttjande av det svenska språket när den är som bäst. Även om det va ett lite lustigt sätt att formulera sig på så satt det ju ändå som en smäck. Jag och Henrik fattade direkt vad han menade... ”Videos 1989-2003”-fest fredagen den 8: e december, låter inte det som en bra plan?

Du som är pop kanske inte blir lika peppad på idén som jag. Varför skulle du bli det egentligen? Du blir väl mer peppad på tanken att sitta hemma på fredag och i alla ensamhet, med hjälp av den nya rörelsekänsliga Wii-konstrollen, öva in den perfekta onanitekniken. Känner du dig träffad? Om så är fallet tror jag inte att det finns någon jag kan göra för dig. Det enda jag kan göra är att säga Dimebag Darrell ( Ni som inte redan har listat ut kopplingen till Dimebag, eller ens vet vem det är, kan ju börja med att skämmas och sen smacka den här länken för att studera: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimebag_Darrell )

Tänk er att sitta och se Metallica videos, lyssna på en massa bra musik och skåla för Dimebag. ”Videos 1989-2003/Dimebag”-fest fredagen den 8: e december! Till och med för Peter Jöback måste ju det låta som en lysande plan.

Ps. Åtta biljetterna till juldagen är klappade och klara. De ligger hemma hos syrran och väntar på oss. Ds.

2 kommentarer:

  1. haha, Jonas du är grym på att skriva! Hela ti'n!
    I veckan har jag paxxat rockkaffe samt att du ska bjurra mig på skavller!

    SvaraRadera
  2. Jepp, Eva Green är fulsnygg. Och cp-cool.

    Vi måste absolut fira av The Videos på något sätt. Inget snack om saken. Det styr vi upp i veckan.

    Wii är ju cp-pepp. Däremot ser det inte ut som att jag kan få någon Wii trots att jag har bokat. De får helt enkelt inte in några maskiner. Enda sättet är att köa på nån av elgiganten, onoff eller Power. Elgiganten ska få in ett tiotal Wii:s och det går inte att boka. Hmm. ..

    SvaraRadera