14 december 2006

Imploding reality near the end of the shit hole


Jag inleder denna mening med att vrål: JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ditt jävla as till tenta!!


Å Sammanfattar, Tentan i Linjär Algebra är gjord! Imorgon ska iallfall annat än Euklidiska rum spännas up!


Ja jag har i nästan två veckor skitit i allt. Jag har imploderat i mig själv kan man säga.


Kommando! VAKNA! SKIT! PLUGGA! ÄT! SKIT! DÄCKA! GÖR OM GÖR RÄTT!


Det är så jag drivit mig själv till vansinne. Tagit off-knappen för allt annat än plugget. Inge känslor. Kör hårt! Kör länge.. SKit i hur du ser ut. skit i om du äter pasta varje dag. skit i flickvännen. skit i dina kamrater. Skit ur dit skithål! Ja KOMMANDO SA JA!

Men efter en Implodering så bli det ju explodering. Idag skiter jag i allt plugg och dricker en öl och lyssnar på musik. Känns som en jävla orgasm. Eller föresten tar jag på mig själv nu?! Eller nej men snart kanske.

På tal om kön så tänker jag könshår. Vilket faktiskt påminner mig om mig själv i spegeln. Ser ut som en fitta fast med könshår. Rinnande, skabbig och hemlös. Som sagt snorig som fan och har inte rakat mig något. Ser mycket lustigt ut. Fläckar med hår i mitt ansikte som önskar att de kunde vara fullständig precis som erik.

Å långhårig är man med. Love it - hate it! Ser ut som en lodis från ukraina eller nått. men älskar det på något sätt. Känslan att inte bry sig. att bara vara. sånt existerar inte mycket i mitt liv. å ni som kan bara vara i nuet. REEEESPEKT till er!

lyssnar nu på ett fantastiskt solo på gura nu. Tungt men inte tungt.. snabbt fast inte snabbt... frekvenserna smekar verkligen min Off-knapp just nu...

Hur som helst Färne motorn ligger i vila just nu. Hoppas på att bli påkörd och upkörd den 23 och framåt! Ser fram emot att se oss tillsammans där på Max medan julmusiken gör oss till mesar.



På tal om inget vill jag köpa mig en Impala 69:a.. känner verkligen att en sådan bil skulle passa min livsstil. Den ska vara sänkt precis som denna modellbild nedan. Men men Framtiden eller the future får utvisa. Idag är det exploding som gäller!!!



Fan helvette.. vilket tungt solo.. helvette å! ME EXPLODE med en headbangsryckning!



Fredrik Fernlund
fernlund@gmail.com


1 kommentar:

  1. Vilket jävla solo är det du snacakr om? Vilken låt? Äru kåt?

    SvaraRadera