20 december 2006

The Christmas Song

Nu äre jul igen, å nu äre jul igen, å julen varar än till påska!

Ja, så sjunger man i den gamla visan från 1426 (ingen aning faktiskt, men antar att den är nyare) och det stämmer så väl. Fan i mig. Håller musmarkören över klockan här i Windows, och den visar... 20 december 2006. Åter igen: fan i mig. Var har tiden tagit vägen? Någon annan än jag som tycker att den här hösten lätt varit den snabbaste i mannaminne? Är det åldern som spökar? Kommer det känns som två år tills man fyller 50? Jag är rädd. Men det är skönt.

Igår snöade det här i Ume, men idag regnar det. Halt som satan och alla bussar kör åt helvete. Lite kul sådär, men jag vill ha mer snö. Vit jul är det enda som gäller.

Klar med skolarbetet nu. Eller, det är jag inte alls... jag har däremot sagt åt min handledare att jag inte alls är klar med mitt examensarbete, och enda chansen att hinna i tid (det ska lämnas in den 2/1), är att jag måste jobba under mellandagarna och det vägrar jag. Så är det. Nu får jag till Mars på mig att göra klart arbete, men å andra sidan innebär det att jag inte får ut min examen nu till jul. Fuck it. Jag ska läsa en fristående musikkurs nu under våren, så det spelar som ingen roll. Imorrn har vi dock en testopponering, så ikväll blir det till att läsa nån annan jävels arbete och hitta fördelar och brister med det. Loligt loligt, aaaha!

Och idag... denna dag av alla dagar... fick jag äntligen tag på ett Nintendo Fuckin' Wii! Helveeete vad bra det känns! OnOff här i Umeå fick in 3 st ex, men tack vare kontakter lyckades jag knipa ett av dom. Åååh! Nu står det här bredvid mig. Jag smeker kartongen lite lätt. Får nästan stånd. I love it. Kommer dock inte öppna skiten förrän på söndag när det e julafton. Är det en julklapp så är det. Sen har jag för mycket att stå i nu fram tills dess, så det gör inte så mycket.

På lördag kväll är det Max igen ja... i år blir mitt tredje år (eller är det mitt fjärde?), så nu äre fan i mig tradition för mig med. Sitta där i ett par timmar och lyssna på samma 20 låtar om och om igen är charmigt som fan. Träffa allt folk man inte träffar så ofta. Äta slaskiga burgare och slänga skivor till varandra. Härligt.

Juldagen blir också ös. I år blir det Kroksta-svin med också. Jag, Nordin, Gidlund och Jimmy. De sistnämnda kommer hem från utlandsstudier i Mexico respektive Holland. Det är coolt. Internationella gänget... och André då som är i Canada... kom hem, din jävel!

Färne: Jag är lätt på att dra en relax-dag på Paradisbadet under mellandagarna. Jag har nog inte varit där på fem år eller något liknande. Jag är LÄTT på!

Nä. Nu är det dags att fortsätta plöja det där förbannade arbetet om drama i skolan. Kuuul!

Ha det bra. Jag drar hem till Ö-vik på jullov imorrn, så vi syns snart.

Och om vi inte syns: Puss & kram, och en God Jul på er!




Kristoffer Jonsson
kriz@dirtymischief.se

5 kommentarer:

  1. SLASKIGA BURGARE PÅ MAX?!!!! VAD SÄGER DU!!!


    kung att du är på!

    SKa bli kul att se dig!

    SvaraRadera
  2. "Jag är LÄTT på!" skrattade jag åt. Det är ett roligt uttryck. Lätt lätt..

    däremot är du en liten tönt som inte vågar tjuvspela din Wii innan julafton. Mycket att stå i? Äh, efter din oppopppopponering idag är det ju frid och fröjd god dammit.

    SvaraRadera
  3. Jo, visst skulle jag kunna slita upp skiten och börja toklira ikväll, men det blir fan mer tjusning om jag nu verkligen kan hålla mig tills söndag. Fattaru viljestyrkan? Har jag tur kanske jag också då hinner få tag i Zelda och en Wii-mote till, så...

    Bög.

    SvaraRadera
  4. Du är en av få svenskar (faktiskt) som har lyckats få tag på en Wii utan att bokat den. Och du börjar prata om viljestyrka, som du aldrig haft. For helvede, erkänn att du är lite bögen för faen! liiite. liiiiiite.

    hursomhelst så ska vi Wii:a Tennis hela lovet. Ingen annan får vara med. Och jag ska köpa ett Björn Borg-svettpannband! och du är lite bögen

    SvaraRadera
  5. Go Kriz!
    Drömde om dig inatt. Vi typ bodde på 'Lost' ön och allt vat hela galet och vi åt maskar. Den du!

    SvaraRadera