11 januari 2010

Skiva of the year '09


Jag har försummat musiklyssningen de senaste fyra åren och 2009 har varit ett extra försummat musiklyssningsår. Jag har därför inte en såvärst imponerande samling med plattor, så ni får hålla till godo med dom album jag aktivt lyssnat på detta år. Här nedan följer mina tre nominerade album...





Högst upp på listan finner vi, något förvånande för att vara jag, the Prodigy med kungalbumet "Invaders Must Die". Tvåa är Slayers "World Painted Blood", som är ett album som växt ju mer man lyssnar på det. "Playing /w Dolls" är förmodligen bästa spåret förutom "Psychopathy Red". Slutligen så måste ju Dave Mustains Megadeth finnas med här. "Endgame" är en mysig thrash-kompilation som högt rekommenderas.

5 kommentarer:

  1. Jag gillar Americon i sin enkelhet.

    SvaraRadera
  2. Jadu Dave, det är ju Invaders Must Die som är den stora överraskningen här. Och chocken. FAst jag har ju inte hört skivan så ska väl egentligen inte uttala mig....

    SvaraRadera
  3. Jag antar att mitt förstahandsval och min korta lista ställer till det inför sammanställningen av våra listor, men hoppas ändå att det kommer funka på något magiskt vis. :)

    SvaraRadera
  4. Bust: Just Americon har verkligen växt i mina öron. Enkel i upplägg, som du skriver, men brilliant låt. Jag finner mig nästan alltid sjunga med i "...it's all about the motherf*ckin' oil, regardless of the flag upon its soil". :)

    SvaraRadera
  5. Greetings from Los angeles! I'm bored to tears at
    work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break.
    I really like the knowledge you provide here and can't wait to take a look when I get home.
    I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone ..
    I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyways,
    great blog!

    my blog post; Cialis

    SvaraRadera