07 juni 2009

Soffliggare: Gå och rösta!


3 kommentarer:

  1. Jag tänkte gå och rösta på Piratisarna, för att visa missnöje och sådära, men jag är rätt seg idag för att jag spelat Killzone 2 hela natta.

    Näe, jag känner inte att jag verkligen borde göra det. Jag ids fan inte. Fuck politik! Fuck it. Jag ska börja sprida mitt rockpartis tankar på denna blogg istället.

    Nä men lite seriöst då, ni som läser detta - hur många av er gick och röstade idag?

    SvaraRadera
  2. Jag gick definitivt och röstade. Jag tycker helt klart att det är något som man ska göra - en jävla skyldighet. Vet man inte något om politik, eller inte bryr sig, så ska man i alla fall rösta blankt. När röstning är det enda reella sättet för Svenssons som oss att påverka politiken, så ska man ta det tillvara. Annars behöver man inte heller klaga över att saker och ting är som de är.

    Jag röstade på Miljöpartiet, för bättre miljö och de-centraliserande av makten i Bryssel.

    SvaraRadera
  3. Från mitt sätt att se det så är röstning långt ifrån det enda sätt för oss "Svenssons" att påverka politiken, det finns andra vägar också.

    Val till Europaparlamentet engagerar mig inte alls på samma sätt som riksdagsvalet, jag har jävligt dålig koll på vad som händer därnere. Och det är jag inte ensam om. "JAMEN LÄS PÅ DÅ DIN JÄVEL!" - Jo, nästa gång kanske.

    SvaraRadera