02 juni 2009

Raiden.... is BACK!

Som pappa hintade om tidigare så ser det ut att bli två spel. Hideo Kojima visade en liten teaser under Microsofts (!!) presskonferens igår. Metal Gear Solid : Rising. Det man fick se var glimtar av Raiden i Cyborgutförande a la Metal Gear Solid 4. Spelet jag hoppats på sen jag spelade MGS4 har alltså utannonserats. Och det kommer till Xbox 360. Jag kan inte bärja mig. Raiden... IS BACK!

3 kommentarer:

  1. Namnet är coolt. Rising! JÄ! Fett! Men det finns två negativa grejer med detta. Först och främst, givetvis, att MGS inte längre är ps3-exklusivt. Lite synd tycker jag. Och sen Raiden... denna lilla fjant som många av oss MGS-fans har haft stora problem med sen han introducerades i MGS2. Å andra sidan så är Kojima tv-spelets motsvarighet till James Hetfield - Hideo är aldrig kass. MGS1 är the shit, MGS2 är the shit, MGS3 är the shit, MGS4 är the shit och kommande MGS: Rising kommer givetvis att vara the shit också (även om jag vill slå av käken på Raiden, fast den är ju redan borta på pojkstackarn).

    Äh, detta blir fett! Spelet är i full utveckling men det lär ju dröja jäävligt länge innan det kommer.

    SvaraRadera
  2. Att äntligen få se hur Raiden blev Cyborgninjan från helvetet känns bara sjukt stort! :) Sen är det bra att MGS-universumet breddas med. Det finns så mycket att ta av där att det bara vore helkorkat att köra fast sig i Big Boss och Snake. Mer Raiden åt folket!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju egentligen logiskt. Allt om The Snakes har redan körts.

    Fast, ett ballt spår hade ju varit om man skulle få spela The Boss! Typ under Andra världskriget. The Cobra Unit och fanskap!

    SvaraRadera