19 maj 2009

Gratis Spotify inbjudan varje dag!

Detta var ett soft koncept denna sida kör. Det är nämligen så att de förepråkar gratis musik och ger bort ett gratiskonto på Spotify varje dag. Detta gör de via sin blogg. Jävligt smart sätt för att locka folk och sälja reklam på om inte annat. 

Har du inte ett snoppify-konto så skaffa ett du med! Nu har du ju chansen att slippa vänta på en inbjudan. 

6 kommentarer:

  1. Jag gillar inte inställningen "Musik ska vara gratis!" och därför är dessa sons of bitches!

    Sedan är man ändå en sopa om man vid det här laget inte lyckats skaffa en Spotify-användare.

    SvaraRadera
  2. Fuck spotify!!! Och muski kan inte vara gratis. De som driver sidan är säkert sådana där jävla idioter som inte äger några skivor alls utan bara har en laptop full med nertankat skit. Jag blir så förbannad på sådana människor.

    SvaraRadera
  3. Ja det håller jag med om grabbar men för de losers som inte har spotify så var detta ett tips. tycker spotify är jävligt bra på fest och ja för att lyssna in sig. Det är ju music on demand.

    På tal om skivor så köpte nag några idag någa riktiga guldkorn. depeches senaste samt en hot snake skiva.

    Musik kan inte vara gratis vilket spotify inte är men det är finaniserat på andra sätt helt enkelt. Marknadsföring på annat sätt än vanliga traditionella metoder tycker är riktigt bra.

    och ja.. jag är emot ipred =)


    Det som gör mig mest förbannad är inte att betala för det jag vill ha utan att film och musikbranchen inte fattar att de måste marknadsföra musik på annat sätt än vad man gjorde på 90-talet.

    SvaraRadera
  4. Det som gör MIG mest förbannad är dina jävla stavfel Färne! :P

    Närå. Det som jag och Fredde reagerade på var just meningen "Musik ska vara gratis!" som står överst på sidan. Där blev jag anti och för ett sådant uttalande förtjänar man stryk! Stryyyyk!

    I övrigt är jag tveksam till om senaste Depeche-plattan är ett guldkorn. Jag tycker snarare motsatsen - ett sandkorn.

    SvaraRadera
  5. Men stavfel har ju alltid varit min grej =). Skriver ju likafort som jag tänker och det speglar sig rätt bra vad som händer i min skalle :p.

    Använder dock googles inbyggda EN-rättstavning.. får kanske ändra till svenska. hehehe.

    Depeche nya skiva är ett tillbaka till vad DM engång stod för tycker jag. Skulle säga att det är lite som motsvarigheten till death magnetic när det gäller metallica.

    Men när det gäller "för gratis musik" så tror jag de har missförstått det. Spotify är inte gratis... Det jag skulle ändra det till är att säga "Musik ska vara tillgängligt". Det är nägot jag förespråkar men självklart så måste ju folk få betalt för mödan på något sätt. För annars får vi ju inge mer ny musik.

    SvaraRadera