25 maj 2009

Disposable Heroes Pt. II

Sådär ja.


Guitar Hero: Metallica inhandlades i fredags, och sedan dess har det blivit en hel del lirande. Inte konstant, men ofta. Har klarat en bra bit på gitarr, uppe och kör på expertnivån, och nu börjar det bli svårt. Började lira trummor för ett tag sedan också, och där började jag faktiskt direkt med expert. Larsas trumkomp är till stor del inprogrammerade i min ryggrad (kanske därför jag aldrig kommer bli en bra trummis) och det är därför extremt skoj att spela. Har just lyckats låsa upp näst sista gruppen med låtar, och nu börjar det bli krångligt. Testade "Blood And Thunder" med Mastodon, men failade innan första refrängen var över. Får hålla mig till Ulrich ett tag till skulle jag tro.


För att jag är en extrem nörd, men även för att göra er andra taggade på att skaffa skiten, så kommer här ett videoklipp på mig när jag lirar "Disposable Heroes", nivå expert på första försöket. Jag håller mig från att faila, men det e långt ifrån cleant. Skrapade bara ihop 3/5 stjärnor.


Det är just sånt här man senare kommer ångra att man la ut på nätet, men håll till godo. Ljudet distar som satan, men vad gör det? HÅRDROCK!




7 kommentarer:

  1. KUNG! VERY FUCKIN' KUNG! Ett av de nördigaste inläggen på mycket mycket länge. Och jag älskar det! Näe, du skämmer inte ut det för du imponerar. Fast det kanske är det som är det skämmiga - att du är för duktig?

    I framtiden måste vi spela in ett klipp då vi kör ett instrument var, på cp-expert-nivå. Det blir ball!

    SvaraRadera
  2. Ha, härligt. Fan vad kul det verkar vara. Impad att du har hans fills så pass inprogrammerade. Önskar att jag bodde kvar så jag kunde jamma METAAAAALLICA med dig.

    SvaraRadera
  3. Jag måste tillägga att du ser jävligt korthårig ut Kriz! WTF liksom!

    SvaraRadera
  4. Haha, fan vad kung. Styr upp en fest så kör vi en kombo.

    SvaraRadera
  5. Fan vad grym du är! Fan vad pepp man blev!

    SvaraRadera
  6. Hämtade ut spelet i lördags och har lirat en hel del nu. Jag är inte alls på samma nivå som dig Kriz utan har börjat traggla mig genom spelet på Hard men herregud så bra det är. Om man bortser från att det är ett Metallicaspel så känns det som World Tour 1.5 Det känns mer som en uppföljare än ett tillägg.

    SvaraRadera
  7. Bra att ni känner peppen! Ni som inte införskaffat detta extraordinära spelupplevelse MÅSTE göra det a.s.a.p.! Alla som skriver på bloggen har minst en konsoll liggandes där hemma, så det finns inga ursäkter.

    SvaraRadera