14 oktober 2011

The playlist of SIN - 1 Song that turns you on!





Jag och Petra diskuterade musik idag och vi kom in på vad som är soft musik och vad som är sexig musik. Efter lite utbyte av tankar och lyssnande på Spotify så slog oss tanken: Kan vi skapa den ultimata sexiga låtlistan? En blandad lista där fler delar med sig av sin "number one sexy song". Endast en låt per person.

Den låt som man tycker är sexig, kanske tom förknippar med sex och syndiga stunder eller kanske en låt för att "get in the right mood" så att säga. Så: Vilken låt tänder dig eller är din ultimata sexiga låt? Ge oss ditt tips! Vi vill skapa en spellista på Spotify som är het och syndig och när listan är klar delar vi självklart med oss av den!


Vi kickade igång en liten tråd om detta på Petras Facebook med uppmaning om att tipsa om sin låt och helst då länka till den på Spotify. Tipsen har nu börjat rulla in och vi har påbörjat bygget av den ultimata sexiga spellistan med hjälp av de tips vi får. Valet av låt kan kännas svårt eftersom man endast får välja en låt per person- så det gäller att välja rätt och noga. För att nu ta detta ett steg vidare så fortsätter vi att bygga på denna lista genom att låta alla läsare på Smackebonk också få bidra med tips. Vi kommer publicera listan när vi kommit upp i 100 låtar!

Frågan lyder: Om du får välja Endast 1 låt som du tycker är sexig/ syndig/ förknippad med sex eller som tänder dig vad skulle det vara? 


Posta ditt svar "Gruppnamn - låtnamn, länk till låt på Spotify"som kommentar på DETTA inlägg i vår Facebookgrupp, www.facebook.com/smackebonk. Det är endast ett förslag per person så väg ditt tips noga. Sprid vidare detta inlägg på din Facebook sida och låt denna spellista bli den sexigaste spellistan genom tiderna!


Orginalfrågan av Petra Shara Stoor: "If you had to choose your number one song that you would refer to as pure sexy or a song with a lot of sex appeal, or a song that turns you on... which song would it be? You can only choose one song. There are a lot of rock, pop och other lists on spotify. How awesome wouldn't it be to have a list with sexy songs I want to create a list. The one that comes to my mind and that I would probably put as my number one is by The Velvet Underground and Venus in Furs. Your song?"


Detta görs i ett samarbete mellan Smackebonk.se och SharaCreations.com.


9 kommentarer: