27 oktober 2011

Färne medverkar i Hip Hop-videon "Stop Me" av J-son featuring EllyEve



http://www.jsonchannel.com/blog/2011/10/27/stop-me-video/

Att medverka i en Hip Hop-video är kanske inte det första men räknar med att jag ska göra då musik-genren inte har tilltalat mig allt för mycket genom åren. Men genom att jag för några veckor sedan anmälde mig till statist på några hemsidor, med tanke att kunna ställa upp som statist-zombie, så fick jag en förfrågan om att vara med i en musikvideo. Tackade Ja på telefon utan egentligen ha koll på vad jag skulle göra, men fick senare ett mejl som berättade att jag skulle agera "Ravare" och mucka lite bråk med en alkis på en bar.

Var först lite skeptiskt då inspelningen var en tidig söndagsmorgon och det stod att det var en Hip Hop-video av en kille som kallade sig J-son. Kände att är det så här jag ska ta min statist-oskuld, till en Hip hop video?! Rock eller Synth vore ju ballare tänkte jag...

Skärpte sedan till mig och kollade in den där "hip hop-nissen" J-son. Blev faktiskt förvånad då han var svensk, sjunger på engelska och var riktigt duktig också! Hans videor var också generellt rätt mörka och shysst klippta. Fick även veta att denna video skulle påminna om Prodigy-videon "Smack my bitch up"...Fast light version. :)


Stop Me Video:
"We wanted to do something different for this video, and Tobias that directed the video got his own vision from listening to the song. He felt that I was talking about stoping yourself before it all goes to far. So we did this video out of a 13 year old girls point of view. How she sneaks out of her bedroom at night and in to this dark world that we live in. She gets fondled, exposed to drugs and alcohol, and gets thrown out of a car to the middle of the street. But the twist is that we get to see it all starting from the end and finishing at the beginning."


Yo, yo, yoo! *Tuffa handrörelser i luften* Så helt plötsligt kändes det peppigt värre att vara med! :D Å DET VAR SKIT-KUL! Dansade som en tok, rev ned halva stället när jag gjorde ett härligt "Batman-hopp" över en soffa (01:20) och fick argt flyga på en gubbe (3:00, 3:30). Allt som allt var jag där 6 timmar.

Skulle helt klart rekommendera alla rastlösa själar att ställa upp som statist. Grymt roliga människor man träffar på plats och det är alltid kul att träffa såkallat "film-folk". Fick faktiskt en förfrågan att ställa upp igen i en anna musikvideo nu på söndag men genom att jag anordnar Halloween-fest på lördag kommer det bli allt för tufft att ställa upp på söndag. Men blir det fler tillfällen så självklart!

Nog med snacket, kolla in videorna instället!


J-Son and Behind the scenes

1 kommentar: