27 juli 2009

FRITT FALL TILT - I FUCKING DID IT!


Har varit jävligt rädd för höga höjder och mer eller mindre hatat att gå på nöjesparker. Men efter att ha varit på Liseberg och tvingat mig testa mer eller mindre allt utom gungan och frittfall blev jag omvänd. Råkade då i samma veva vara lite stor i orden. Jag lovade nämligen att jag mot alla odds skulle köra frittfall på Grönan så fort vi kom tillbaka till Sthlm. Något jag fick äta upp lite senare.

Kan säga att jag har varit jävligt rädd för frittfall och sagt att jag inte äns skulle åka den även om de betalar mig 100 000 kr i handen.

Men eftersom mitt liv som arbetslös har gjort mig lite små deppi och fått mig att inse att livet måste utforskas lite mer så har jag fått en vidare syn efter liseberg att jag måste lätta upp mig själv och göra lite Färne-oväntade-saker.

Så när jag insett att jag bör se livet lite mer brett och våga utmana sig själv lite så kändes frittfall som ett jävla bra avstamp till att börja sin nya inställning till "saker man aldrig skulle göra". Helt enkelt har jag lovat mig att jag ska försöka våga dö lite oftare och ta det lite mer soft runt det hela.

Så vad tyckte jag om denna upplevelse som Fritt fall? Jag intalade mig innan att detta är något 5-ringar åker och att jag egentligen inte skulle åka 100 m upp i luften och störtas med Tilt till en säker död. Jag intalade mig att detta kommer bli sjukt kul, att tekniken och säkerheten inte kan svika en nu efter år 2009. Så när jag åkte upp så skrattade jag och passade på att nuta av utsikten. Var faktiskt inte så närvös som jag borde ha varit. Se hur jävla ball jag är när jag är precis 3 sekunder från att kastas ned mot en säker död. ;)

Måste säga att det var sjukt jävla högt där uppe och adrenalinet var rätt jävla mäktigt. Fattade inte så mycket först men vid 2/3 störtande då jävlar kittlade det i magen och man var lite svag i benen. Inbromsningen var värst då jag fick lite ont i pungen. Men men...

Hur som helst är detta in milstolpe i min personliga utveckling och jag är så jävla nöjd över detta. Firade detta med att köpa kortet ovan och även köra grönans nya INSANE! Å den rekommenderar jag skarpt! Helt sjukt och jävlar vilken kick man fick!

ps. Hon som sitter till höger på kortet är Cissis Syrra på femton bast. Som sagt kunde ju inte vara mes om man kampar mot en lillsyster. ;-p ds-

By the Way kolla in Insane på Grönan (ja det är idolfjanten Danny i den.. men ignorera det)

4 kommentarer:

  1. Det är kung att du smackat in samma text två ggr i rad så man inte missar nåt! :P

    I övrigt kan jag skryta med att jag gjorde Fritt fall när jag gick i ettan i gymnasiet. Ifjol gjorde jag Vilda Musen. I år blir det nog lugnt.

    Slayer!

    SvaraRadera
  2. När du gick i gymnasiet så åkte du alltså den gamla frittfall som idag är uppskjutet. Den är typ 30 meter mindre. =)

    Insane måste du testa! Sjukt och jävligt rolig!

    SvaraRadera
  3. Men jag var 30 meter kortare också så det är samma sak.

    Insane är tråkig har jag hört så jag tycker inte ens att den är värd att prova.

    SvaraRadera