06 juli 2009

Även utan bevis kan man konstatera att Trent ÄR Gud!

Färne dunkade iväg ett SMS samma dag som han såg sitt livs(?) sista NIN-spelning och jag ville nästan kräkas av nervositet. En dag senare var det dax för mig och jävlar så bra spelning. Det är inte ens lönt att försöka sammanfatta med ord utan det får bli via ett klipp. Den som filmar måsta ha stått nån meter ifrån mig bara... Så nära Trent men ändå så långt borta.

8 kommentarer:

  1. King!

    Ja fan peppen var outhärdlig! Har nått klipp filmat och mer bilder som ska upp sedan.

    Visst var det en rolig bild jag postade. Asgarvade när jag såg den.

    Saknade lite mellansnack men ja det var i övrigt så bra tryck i låtarna. head lika a hole gjorde mig galen! Älskar verkligen den låten live.

    SvaraRadera
  2. I Arvika flög synten ned bland fotograferna ;p

    SvaraRadera
  3. Jo, jag förstår att ni är peppade och kommer att skryta om detta tills tidens ände... men en bild och ett klipp räcker inte för att övertala mig att det var the shit. Därför vill jag ha en bättre redogörelse.. från er båda egentligen.

    Min inställning till denna spelning är att det hade varit ballt att se och känslosamt (eftersom det troligen var sista chansen) men att NIN har framfört betydligt bättre spelningar eftersom:
    - ljusshowen är inte lika fet som tidigare
    - bandet har man inte lärt känna och inte varit med så länge och därmed ganska anonyma.
    - setlisten kunde varit tuffare. Visst är det oerhört coolt att bjuda på lite ovanligare låtar men en sista turné bör t ex ha några fler klassiker.

    SvaraRadera
  4. .. angående setlisten så var, i mina ögon, roskildespelningen betydligt fetare.

    SvaraRadera
  5. Rawk:
    Jag håller Roskildespelningen högt som fan, fast det beror lite på att den troligen är den sista. På samma sätt som Hultanspelningen alltid kommer vara speciell för att den var den första. Det är helt enkelt oerhört svårt att jämföra.

    Augustispelningen på Hovet 07 var ju bland det coolaste jag sett ljusmässigt och setlistan var fenomenal men den sjunker lite på grund av opeppad och liten publik och på grund av att det var tredje gången jag såg NIN på ett halvår.

    Däremot vill jag ju fråga dig hur stor du tror risken är att NIN skulle göra en spelning kl 01:00 på natten framför 50.000 som inte var THE SHIT?

    Ska ta och kolla arvikasetlistan och se vad som skiljer.

    Färne: På Roskilde kastade han ut micken i publiken :D

    SvaraRadera
  6. Hur som helst Erik.. Du missade det och du kommer få höra det resten av ditt liv....

    SvaraRadera
  7. Blir väldigt rörd av det ni skriver Färne och Fredde. Kan inte ens förställa mig.
    Fredde, tusen tack för att jag fick semi-uppleva spektaklet på Roskilde med dig! You know... ;D

    Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till allt det här. Det är onekligen svårt. Samtidigt gick Trent ut på twitter idag och sa att på nin.com kommer det snart att finnas nya datum för usa. Som jag antar kommer bli i höst/vinter. Så ja, kommer han verkligen att ta en paus?
    För sista spelningen någonsin skulle annars vara i augusti i Syd-Korea om jag inte minns fel.

    Jag har iaf tagit mitt beslut och håller således på att riva ner allt från mina väggar som har med Trent att göra. Gör plats för den nya mannen i mitt liv. Har haft 10 fina år med Trent. Nu är det dags att gå vidare. Jag känner peppen!

    SvaraRadera