09 maj 2008

Yes, my cock is getting hard...

...we are born different after all!


Sitter här på skolan och peppar den stundande helgen med att lyssna på "The Great Southern Trendkill" på fet volym genom datorn. Frågande elever tittar in genom fönstret till arbetsrummet lite då och då för att kolla var alla "FUCK YOU ALL!!!"-skrik kommer ifrån. När dom ser att det är jag som spelar musik så ser dom rätt förstående ut. Det är kung. Helvete vad Pantera är bra just nu!


Intressant att vara inne på http://www.echoingthesound.org/ och läsa alla NIN-fans/n3rds teorier om vad "The Slip" egentligen är. Är det left-overs från WT? Är det YZ Pt.2? Är det en mellanplatta mellan YZ och YZ Pt.2? Är det en platta som leder upp till händelserna i YZ? Är det Trents rehab-platta nummer två där han sjunger om sin skräck för att halka dit igen? Vad betyder egentligen bilderna i bookleten? Kan man hitta något dolt budskap där, eller i texterna, som gör att man lotsas till en ny ARG-sida? Teorierna är många, och det är lite intressant att läsa även om många överanalyserar till döds saker som inte alls finns där. Roligt att läsa allas teorier om vad texterna betyder.


Ja, NIN engagerar och berör många på plan man inte trodde var möjligt. Helst efter YZ med all promotion som ledde upp till släppet så är det inte konstigt att många försöker hitta något djupare budskap med det hela. Man får väl se vad de kommer fram till. Jag orkar då inte engagera mig i att försöka hitta något budskap. Det är bra skit i vilket fall. BRA SKIT!


Helgen blir lugn för min del. En riktig fattiglapp är vad jag är, så några större eskapader har jag inte råd med för tillfället. Hur ser helgen ut för er?


Nordin: Metallica-pepp-dag på söndag inför måndagens M:M?


Drag tha watahs sum mo'!

5 kommentarer:

  1. Kriz: Metallica-pepp-dag på söndag inför måndagens M:M!

    SvaraRadera
  2. Det hela är mycke skumt eftersom Trent inte sagt ett ord, förutom löfte om en fysisk 'The Slip' till sensommaren.

    Det är bara NIN's manager som sagt några få ord om 'The Slip' och orsakerna till direktsläppet online till Rolling Stone. Annars verkar det heldött.

    Jag vill gärna tro på det goda och att Trent är en helshyrre snubbe som verkligen bryr sig om sina fans vilket han säkret gör, men det här är ju verkligen det ultimata sättet att få biljetter sålda till kommande usa-turné. Vilka PR-tricks han gjort på senaste tiden och som han gjort vid flertal gånger förut. Karladjäeln är slipad.

    Hela Ghosts/The Slip/JETESNEL TRENT-konceptet känns lite för bra för att vara sant.

    Och nu när YZ ARG officiellt är över och att det fanns abslout noll mening med att plåga runt en ny YZ-turne när 2/5 av bandet bytts ut och dessutom Robin är tillbaka. Det behöves något för att locka den amerikanska publiken nu när NIN börjar bli gammla och avdankade jämfört med 'fräsha' akter som Fall out Boy osv.
    Fan, att plocka in Robin var ju briljant.

    Äh sak samma. TRENT RULEZ BAAH!
    Head Down. Helt klart hittn. Jag ska göra om min tattuering på armen till 'Lights in the Sky'-loggan. Det gäller ju att vara trogen nu när Trent kommer med något så mycket bättre än vad James M K kan bjuda på.

    Hur som helst, trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Trent är båda smart och produktiv. Det är precis som Anna säger toksmart att släppa nytt och vara snel inför en kommande USA-turné - ett land där han inte har spelat i på ett litet tag nu. Samtidigt har han ju ersatt knark mot att skriva musik så han fick helt enkelt lov att släppa The Slip här och nu.

    The Slip är bra, bättre och mer intressant än vad jag hade väntat mig men ändå då känner jag att det inte är en "riktig" skiva i jämförelse med de två senaste riktiga plattorna År Noll och Med Tänder.

    SvaraRadera
  4. Jag rankar redan Snedsteget före Med Tänder och skivan känns även klart jämnare än År Noll. Jag har varit lite orolig att den produktiva sidan av Trent ska ge mig musik som jag kanske inte rankar som något av hans bästa verk. Att det ska bli lite mer kvantitet i stället för kvalitet (med NIN-mått mätt givetvis) Men när jag nu är så grymt förtjust i Snedsteget, som dessutom spelades in rellativt snabbt så har jag avfärdat alla dessa tankar. Min oro är borta och allt känns rätt med världen. :)

    Vad jag gör i helgen? Hänger med Nico Bellic. Vi har blivit grymt bra polare de senaste två veckorna.

    SvaraRadera
  5. Fredde: Vilket sammanträffande, jag har också fått spendera lite kvalitetstid den denne Nico. Vilket sällskap!
    Dock så är jag newbiw i GTA-världen. Just nu är jag mest tagen över Carl Lagerfeldts radiokanal ! !! !!

    SvaraRadera