26 maj 2008

Morbror Nordin!

Den 23:e maj 2008 är ett datum att lägga på minnet. Det var nämligen då som jag fick äran att bli morbror för första gången. Det blev dessutom en liten tjej, precis som morbror Nordin har förutspått. Jä!

Igår tog jag en paus i mitt uppsatsskrivande och åkte ner till Örnsköldsvik för att träffa de stolta föräldrarna och Tilde, det är nämligen det hon heter den lilla tjejen, som är hur liten och söt som helst. Det är nästan så att jag vill ha en egen... men det får vänta ett litet tag till för jag måste ju först hitta en tjej att befrukta.

3 kommentarer:

  1. Grattis! Och välkommen till Farbror/Morbror-klubben. Farbror slår dock lite högre som etikett, det är mer power i Farbror Erik i jämförelse med Morbror Jonas. Men i övrigt är det hur coolt som helst.

    Ja du får passa dig så du inte blir för barnkär, då kan det nämligen bara smälla till och vips så står du där med en unge under armarna!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att höra Jonas! TUSEN GRATTIS!! ;D

    SvaraRadera
  3. Heter hon också tilde!? Jag blev ju också morbror för inte allt för längesedan. Myn syrrans bebbe heter ju Tilde med! BALL!

    SvaraRadera