20 maj 2008

EET FUK

Jag hade lite ADHD igår (igen) och råkade rita lite på en whiteboard-tavla i ett mötesrum samtidigt som jag snackade i telefonen. Resultatet kanske kan inspirera till en mer fantasifull T-shirt än att bara ha texten "eet fuk" tryckt? En döskalle, metallica style (till skillnad från min), på en svart t-shirt hade kanske varit nått att kompletera med? Nåväl. Så här såg i alla fall whiteboard-tavlan ut i morse när folk kom till sina möten. Jag lyckades ju såklart glömma att sudda ut mitt kludd igår. Enjoy!


Edit: Ta samtidigt och kolla in Downs turnéschema. Framförallt spelningarna i mitten av juli. FUK!

6 kommentarer:

  1. Jag tycker t-shirten borde vara precis som gitarren, vit med "EET FUK" på bröstet. Enkelt och bra. Smack!

    SvaraRadera
  2. Men jag är ju allergisk mot vita t-shirts. Dom är ju vita i ca 2 sekunder när jag har dom. ;)

    SvaraRadera
  3. Haha, NU kom jag på att du skickade mms imorse Fred. "Skickat 05.14" - stämmer det? Tokjävel!

    En Döskalle "metallica-style" är ju isåfal Scary guy men jag vet inte. Jag är faktiskt inne på Nordins bana som sagt, vit och clean. Kanske att man ser halva Explorern ändå (som på bilden nedan på mitt inlägg), fast bara konturerna typ. Eller jag vet inte...

    Angående färg, svart är jag lite halvemot eftersom jag har bara svarta t-shirts. Dessutom lär man ha "EET FUK" mycket under sommarhalvåret och då är svart en varm färg. Vit som symboliserar den vita explorern för helvete! Eller finns det nåt annat färgalternativ? Rosa? GAY!

    SvaraRadera
  4. Jag instämmer med Nordin. Dvs vit med "EET FUK". "Smack!".

    SvaraRadera
  5. Haha. Jag tror det där mms:et kom fram duktigt sent. Skickade det i förrgårkväll runt tio :)

    SvaraRadera
  6. Kung. Jag lyckades dock inte "komma" på din mamma överhuvudtaget i förrgår... svårt när man blir äcklad helt enkelt,jag fick fanimig inte ens upp den!

    SvaraRadera