20 februari 2008

Jag dör!

Bad Religion, Chris Cornell, Danko Jones, Disturbed, In Flames, Incubus, Jonathan Davis, Metallica, Motörhead, Opeth, Queens Of The Stone Age, Rage Against The Machine, Serj Tankian, The Cavalera Conspiracy, The Hellacopters, The Prodigy,

Jag dör! Och på måndag köper vi biljett!

5 kommentarer:

  1. OPETH FÖR I HELVETE! !!! Hur kunde jag missa det?!?!

    SvaraRadera
  2. Ungjävel. Ja ok, det ser jävligt bra ut. Några band kan jag dock lägga åt sidan; såsom Serj.. efter fiaskot på hultan 05 ska det mycket till för att jag ska imponeras av den tråkbollen.

    och disturbed och indubus känns väl inte sådär jättespännande. då slänger jag hellre in Dimmu Borgir!

    OCH DU GLÖMDE NÄMNA HIM! HIM!

    SvaraRadera
  3. Ja, men ALLA vet ju redan att enda orsaken är att vi åker är för HIM!
    DUUH!!!

    SvaraRadera
  4. Exakt. Varför nämna det självklara. ;)

    Erik: Incubus ville jag se som fan där när dom släppt ifrån sig SIENCE. Deras första verk är grymma så nu handlar det mer om "att få det gjort" för min del.

    Serj...jadu. Jag är skeptisk jag med. Hultanspelningen med SOAD..
    fast kan Manson gå från värdelös till grym så kan väl Terj göra det med. Han har ju i alla fall haft det i sig en gång i tiden.

    Sen att får se Davies solo känns inte som nått som kommer hända varje dag. Cornell har jag missat både då han lirade i Soundgarden (skära arm) och i Audoslave (tidernas kompromissband) så det känns grymt att han besöker RaR.

    RATM.... 8 års väntan är över. Bandet vars splittring är en stooor orsak till att min rock-cv numera är rätt tilltagen. Jag skulle lätt pröjsa 5 papp bara för att få se det bandet. Det kommer vara det absolut största som hänt mig sedan den där dagen i juli framför orangea scenen 2003.

    SvaraRadera