20 februari 2008

Tidsfördriv pt.I

Enda sedan Marie åkte till Stockholm för att göra sitt ex-jobb har jag haft det ganska ensamt här hemma. Henrik och Jennie börjar jobba klockan sju så de går och lägger sig tidigt på kvällarna och kommer oftast hem strax efter klockan 17:00. Henrik brukar i och för sig hålla sig uppe till klockan 23:00 men då har jag fortfarande ett bra tag kvar på ”arbetsdagen”. För att ha något att göra och fördriva lite av tiden bestämde jag mig för att kladda med lite färg.

James har ju hängt ensam på väggen ett bra tag så jag beslutade mig för att måla en rockchick som kan hålla honom sällskap. Men vilken rockchick är värdig att hänga bredvid James (läs Gud)? Egentligen är väl ingen det men jag har på senare tiden fattat tycke för en viss Kat Von D så hon fick bli motivet. Så när Henrik gick och la sig igår var det istället dags för mig att ta fram penslar, färg och duk…



Hon tog två Nine Inch Nails, en In Flames och en High On Fire-skiva att göra men klockan fyra i morse blev jag klar och nu väntar Kat Von D för att hängas upp på väggen.

5 kommentarer:

  1. OMG OMG OMG OMG ! Ge mig en Trent eller gift dig med mig!

    SvaraRadera
  2. Du glömde att nämna att adrenalinet satt kvar från hockeymatchen också, och fick dig ännu mer peppad;)

    Men helvete och satan vad bra det blev. Jag är imponerad, får ta och kolla in den noggrannare på lördag eller nåt. Nä, på fredag blir det ju.
    Stjärtgosse

    SvaraRadera
  3. Helvetet karl!
    Här är du bara inte en smygmålare. Du är dessutom jävligt vass!
    Nu får du fan måla mig en tavla på en rockchick så jag kan ha i lägenheten. Name your price! :)

    SvaraRadera
  4. Fan inte visste jag att du var så duktig och att du har fan exakt samma smak som jag. letar just nu efter en liknande stil på en tavla. sin city stuk typ. sedan letar jag efter typ exakt de möbler och bord du hgar. fan vad sjukt att du har de saker jag letar efter!!!

    name a price för mölning så betalar jag. 3000 kr för en 200x100 målning av egen valt motiv.

    i övrigt så letar jag och dreadde efter hultanbilden från nin. ni vet panoramabilden. någon som har den högupplsöta version av den kvar?

    jonas vad ska du ha för den högra stolen?

    SvaraRadera
  5. att göra en tavla som är 200x100 kan vara lite bökigt eftersom jag inte vet var och hur man köper så stora dukar... men det finns säkert någonstans.

    den högra stolen är inte till salu just nu. men kanske i framtiden när jag flyttar till något mindre. har faktiskt fått den gratis, tro det eller ej, av en arbetskompis till mamma

    SvaraRadera