04 oktober 2007

A life too quiet.

Mitt liv är så jävla tyst just nu. Riktigt, riktigt tyst. Och det suger (Man får börja en mening med "och" nu för tiden. Tack för den Svenska skitakademi). Jag tror jag har åkt på nån form av post-rock-waste-sommar-depp här nu när den ständigt blöta och fuktiga sydsvenska hösten från helvetet är på ingång. Det kanske inte är så kontigt iof, när man tar en titt på hur min vår och sommar varit. Tillåt mig smacka upp en dryg toplista av det mest delikata i rockväg denna sommar.

5. Nine Inch Nails på Hovet i augusti.
- Den perfekta spellistan och den perfekta ljusshowen. Att få höra Dead Souls var sjukt stort. Nästan lika stort som att senare få vidröra Erik efter att han sjungit/skrikit (Skrik-Erik) med Trent.

4. Nine Inch Nails dubbeln i april.
- Första gången jag ser NIN sen den magiska kvällen på Hultsfred. Två grymma spelningar i två rätt olika lokaler. Första gången jag får höra Last och första gången jag hör talas om "Comfort Quest".

3. Rock am Ring i juni
- Machine Head, Slayer, Korn, Megadeth... FUCK!!!!

2. Waste Boat II - What would Justice James Do i juli
- Att få se Metallica är stort, mycket, mycket stort! Att få se Metallica två gånger innom loppet av fyra dagar är enormt. Att dessutom få göra ännu en Wasteboat-resa gör ju inte saken sämre på något vis. Snarare nästan oslagbart!

1. Roskildefestivalen i juli.
- Det var lerigt. Det var blött och media här hemma hade varnat för dödsfall, svält och inbördeskrig. (missade jag nått?) Men det enda vi riskerade att dö av var enorma mängder öl, sprit, devils drop, calimucho samt pepp. Man kan dö av pepp. Får man under 8 wastedagar bland annat se Queens of the Stone Age, Machine Head och Mastodon så dessa nyss släppt deras bästa jävla plattor nånsin så kan man dö av pepp. Vi kunde verkligen inte bry oss mindre om det där jävla regnet.

Ni ser, inte så jävla dåligt va? Sen kan man ju kasta in lite random-gigg jag sett både i östra och västra danmark. Asta kask, Haunted, Melvis och Fu Manchu så förstår ni kanske att det känns rätt jävla dött nu då jag eg inte har mycket mer att se fram emot den närmsta tiden. Jag är dessutom hemlös och har alla mina skivor nerpackade i ett dammigt förråd. Röven.

Vad fan ska jag göra nu? Mögla fram till jul?

3 kommentarer:

  1. Hemlös!? Hade du inte en ny lägenhet på g?


    Kung lista! Kung pung dung. Själv kommer jag att smacka min konsertlista när året är slut. Du kanske måste skriva om denna lista också eftersom det ser ut att kunna bli lite höjdarkonserter i slutet av detta finfina år.

    Jag måste säga att jag blev förvånad av att se Roskilde på förstaplats. Men kanske inte ändå. Jaja!

    SvaraRadera
  2. Men vaae, inte vara lessenmessen, du fick ju trots allt in Comfort Quest i ditt liv! Och vad vore ett liv utan den i nuläget?! ;D

    SvaraRadera
  3. comfort quest är nailad sedan förra nine inch.


    så väntar på kvitto för ännu ska inte luften gå ur hederliga comfort quest =)

    THE QUEST FOR COMFORT! WHAT´S YOUR QUEST?

    SvaraRadera