14 juni 2007

Sommarlov

Tjena grabbar! Länge sen jag blogga men nu jävlar så ska jag skriva nåt.
Den senaste tiden har jag spenderat flitigt bakom mina skolböcker eftersom jag läst två kurser samtidigt. Ja det va riktigt jobbigt faktiskt.. man är ju så van att gå på ett konstant tempo och sen helt plötsligt så dubblas tempot upp och ja... hoppas jag klarat det i alla fall.
Jag har i alla fall sommarlov nu, vilket är förbannat skönt. Har hunnit besöka Övik, träffat Mallsan och jag fick till och med säga hej till André. Himmlarns länge sen.. kul att ses va det. Måste ju bli mer i sommar har jag tänkt..
I sommar kommer jag att befinna mig på Norrbyskär mest hela tiden, förrutom om man ska in till Umeå ibland eller nån resa till Övik. Kommer bli en bra sommar känns det som.
Jag har, liksom Erik, köpt mig en ny dator. Kommer fortfarande ha kvar mitt skit-stationära-dell-skräp, men nu har jag en bärbar MacBook som äger!! Till hösten ska jag smacka in lite mer minne och köpa en extern HD med hade jag tänkt.
I Augusti så ska jag tenta av en kurs, vilket känns lite små-drygt nu då man helt plötsligt kommer på att man måste plugga i sommar en sväng.. men skönt att avklara en kurs så man kommer ännu mera ikapp. Ja, det är bara 1 år kvar nu.. sen är jag färdig. Himla skönt.
Jag håller på att lära mig att flugfiska med, det är svårt men kul. Det krävs en hel del övande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar