28 augusti 2009

Nytt från Mustasch

Hörde nya singeln, som för övrigt heter "Mine", från Mustasch på P3 idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att den kändes inte alls lika klockren som Double Nature gjorde när den kom. På deras MySpace kan man för lyssna på en annan låt från nya skivan; Heresy Blasphemy. Den känns inte heller så himla bra, så här efter fem genomlyssningar i dålig kvalitet på kassa datorhögtalare.

Finns det en möjlighet att Mustasch, i sin jakt på att äntligen få slå i USA, har gått och gjort ett mjäkigt och rent ut sagt dåligt album... återstår att se när det släpps den 30:e september.

3 kommentarer:

  1. Mustaschen har en del klassiker men något mer än det känner jag inte för gruppen. Dubble nature är ok på fest och tyvärr grymt sönderspelad...

    Japp vill man bli stor i usa måste man göra bort sig.. iofs gick det ju ganska bra för hives vilket faktiskt var ett tag sedan man lyssnade på. Hives på Åselemarknad dominerar fortfarande i mitt minne. =)

    SvaraRadera
  2. fna kung att se att du är tillbaka Nordin! Vill ha en uppdatering vad du gör nu. Det enda jag vet om dig är att du slutat existera och troligen blivit fördömd som toffel. ÄR DET SÅ?!

    SvaraRadera
  3. Nordin har absolut slutat existera och är fördömd till toffel! :D

    Mustasch är ett av Sveriges skönaste liveband. På skiva håller de aldrig skivan igenom men de brukar skriva 2-3 cp-bra låtar på varje skiva och eftersom de har släppt kanske 6-7 skivor så blir det som sagt grymt live. Och Riff-Ralf är en förjävla skön snubbe.

    SvaraRadera