19 augusti 2009

Mänsklighetens enda hopp är att ”attackera hårt och ofta”.


Det pågår faktiskt seriös forskning runt ämnet; Vad skulle hända med mänskligheten om vi skulle bli anfallna av Zombies?! I detta fall den klassiska långsamma Zombien som vi kan se i filmer som Dawn of the Dead.

Forskaren som heter Robert Smith? Japp med FRÅGETECKEN?! Detta för att folk inte ska ta fel på han och sångaren i the Cure. (Killen kan ju inte vara helt dum då han uppenbarligen vet vilka the Cure är och gillar Zombies)


The Cure - Lullaby live


Han berättar iallfall att om vi huvudtaget ska ha en chans att överleva en zombie-invasion så gäller det att attackera hårt och inte försöka mesa genom att bota zombies. Alltså pang på rödbettan och skut sönder hjärnan eller choppa huvudet på dem (vilket också ska fungera)!!! Att ta över en stad på fyra dagar som i många filmer ser han inte som troligt med sina uträkningar.

Jag Citerar:

Enligt analysen är strategin att fånga och ”bota” zombier bara ett sätt att skjuta upp det oundvikliga. Mänsklighetens enda hopp är att ”attackera hårt och ofta”.


I övrigt så rekommenderar jag er att förbereda för invasion genom att först beställa boken "The Zombie Survival Guide". Jag har den själv och den tar upp fakta runt zombier och hur man hanskas med dem. Om Zombiesarna redan är utanför dörran och du ännu inte fått din bok av Amazon kan du kolla in detta avsnitt (såvida uppkoppling fortfarande fungerar)

What To Do In A Zombie Attack?



Detta ovan är Jäääävligt nödvändig kunskap nu när det råder någon "såkallad Svininfluensa". Psst.. Tror du på det skitet?! Det är ju en cover-up!!


Så avslutar vi med en klassiker!


The Cranberries - Zombie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar