31 januari 2008

Rock Am Ring 2008

Då var jag igång igen. Satt och kollade "onsdagssläppet" från Roskilde och insåg att de än en gång släppt dynga så vad gör man då? Man vänder sig till sin kära vän Rock Am Ring. Världens hårdate festival. Vännen som aldrig sviker och nog fan hade man släppt en handfull band som körde över allt vad Roskilde hade att komma med. Nu börjar det nästan bli sjukt. SJUKT! Inte sådär klassiskt freddeöverdrivet sjukt som vissa saker har en tendens att vara. Att jag är så pepp att jag kallar saker sjuka, störda och enorma bara för att utan det här är jävlar i min lilla låda allvar enligt konstens alla regler. Kolla in helvetet neda och inse att helvetet egentligen är himmelrike. 55.000 plåtar är redan sålda (RaR & RiP tillsammans) och det är fan dax att dra igång snacket nu. Vilka ska med och vilka kommer för all framtid vara "popkentarkhåkanhellströmalcazarschlagerfestival"? Vilka kommer kunna säga "Jag var där" och vilka av er stackare kommer tvingas inse att ni faktiskt tycker att "Du och Jag Döden" är bättre än "Master of Puppets"











5 kommentarer:

  1. Justice och CSS, ja det ser lockande ut.
    Och Prodigy alltså, den där Keith Flint är ju helt galen!!
    (Hihi)

    SvaraRadera
  2. Mjaa, förutom Metallica och RATM r jag inte ett dugg impad egentligen. Men jag antar att det tillkommer ett par namn

    SvaraRadera
  3. http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=KENT

    Slå till Erik!

    SvaraRadera
  4. Skämt och sido.
    Man vill kanske inte dö för resterande band där förutom Metallica och Rage Against The Machine men det är en handfull band jag diggar starkt och som jag velat se länge bland "b-laget".
    Tex Incubus (bättre sent än aldrig), Bad Religion och Prodigy. Sen så är det Hellacopters sista turné någonsin så att dom är där är inte fel heller. Men det kommer mera. Rykten säger att Machine Head spelar där även i år. Tyska svaret på ticnet har dom tex listade för RaR och RiP.
    Så det lär som bli jävligt kung vilket som.

    SvaraRadera
  5. MEN GLÖM NU INTE HIM ALLIHOPA SA JA!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera