22 januari 2008

Metallica släpper nytt i... SEPTEMBER?!

Min "comeback" till denna blogg tänkte ju handla om balla 2007-listor och om allmän pepp hittan och dittan. Först och främst tänkte jag skriva om nya Meshuggah som jag råkade tanka från Svenkes eminenta cp-ftp, jag fick en tokadrenalinpepp när jag hörde första spåret. Och jag fortsätter att lyssna nu högt som fan i mina hörlurar. Meshuggah!

Men nu till de där förjävliga nyheterna. Svenke, som ska vara först med allt den jävla metallica-nörden, msn:ar följande:

"svenke säger:
försenad metallica alltså"

Jag går in på Blabbern och läser följande:
"The release of Metallicas new album has been delayed again, sources from the band's record label told Stereo Warning.
The album is now expected to hit the stores in September. Originally Lars Ulrich said it would be out in February, then the release was delayed till April. With the band still in the studio, it was clear that April was not gonna happen."

Om detta stämmer så är det ett jävla helvete. Godkänner inte Rick Rubin ett jävla skit eller? Är ungarna mer än första prioritet. Har inte Het hittat nåt tufft röstläge som är värt att spela in? Lirar Kirk bara Load-solon, kan Lars inte överhuvudtaget spela in dubbelrövar längre? Suger Trujillo egentligen och är egentligen bara en cool snubbe? I don't know.. Deprimerande skit hursomhelst. Fan också.


EDIT
... och nu har jag haft terapi med mina metallica-vänner på metclub-forumet i 20 minuter och jag har inte tappat hoppet ännu. Vi får helt enkelt vänta på att Metallica bekräftar det hela eller helt enkelt förnekar. För om man tittar på en massa spännande detektiv-fakta så talar det mesta fortfarande för att ett nytt Metallica-album släpps i vår. Gaah

4 kommentarer:

  1. Jag ser bara posivita saker i det här. Det kommer bli sjukt jävla bra. Visst fan är väntan oliderlig men vad har vi för alternativ? Säg att dom kastar ur sig en platta i april som, kanske är den bästa metalskivan på 2-3 år, men fortfarande en mellanplatta med metallica. Hade vi pallat det? Hade vi klarat att vänta i 4 år på en skiva vi visste hade kunant bli så mycket bättre? Hade vi pallat att vänta i fyra nya år på en platta där metallica återuppfinner metallica. Svaret är lika enkelt som grymt. "NEJ" Vi hade dött.

    Så ta så jävla lång tid ni vill Metallica. Bara det är ett motherfucking masterpiece ni släpper ifrån er.

    SvaraRadera
  2. Om förseningen stämmer: Vad var det jag sa?!

    SvaraRadera
  3. Om din röven är en bögen: Ingen nyhet för mig!

    SvaraRadera
  4. "THATS FUCKING IT.

    I'M GOING TO COMMIT SUICIDE."


    Haha! Gud, vilken sanslöst skön kommentar. Min första tanke var något liknande, inte att dö men, händer det mig nåt kommer jag tänka "äh va fan jag dog iaf inte 4 veckor före skivan äntligen skulle släppas".

    Jaja, på http://buster.blogg.se fick förmodad intressant läsning för er, spelade upp låtar för kids på skolan.

    SvaraRadera