21 januari 2008

Twiggy är tillbaka.

Twiggy Ramirez är tillbaka! Tillbaka för alltid om man får tro Manson själv. Efter ett år som Twiggy själv beskriver som fyllt av sådan smärta inte ens Manson i sina absolut värsta stunder kunde åstadkomma honom så är han alltså tillbaka i bandet. B.F.F. typ. Bizarre Friends Forever. För enligt Manson själv så tog det inte lång tid innan Twiggy började maila honom bilder på sin egen kuk. Vilket Manson uppskattar väldigt mycket. Tillsammans med Chris Vrenna, Rob Holliday och Ginger Fish kommer de slutföra den sista vändan av turnén Rape of the World Tour. Sen har de snackat om en ny platta och att de ska ta hela jävla skiten till en helt ny nivå. Manson och Twiggy level 2 typ. Offensiveness!

4 kommentarer:

  1. Gjorde Trenten honom så ledsen? :´(
    Men det här är ju toppen, mera crack, spya, dekadens och bra musik! Jag är svårt peppad på en comeback som inte är att leka med !!!

    SvaraRadera
  2. Han har tydligen gått igenom ett riktigt bad breakup så det är väl en anledning till att han haft ett jävligt år. Men det lät lite på manson (i intervjun jag läste) som att han fick för sig att Trent hållit Jordie i rätt hårda tyglar.

    Det här är i alla fall bra. Nu kanske Manson kan börja se sjukt jävla störd ut igen och inte bara som ett goth-modeoffer.

    SvaraRadera
  3. Jag är kluven till detta. Helt kluven. Men det kan ju vara kul för Jeordie Ramirez att få skriva lite musik igen. Kanske.

    SvaraRadera
  4. Lyssna på Golden Age Of Grotesque och sen på Eat Me Drink Me. Lyssna sen på Antichrist Superstar.

    Det räcker.

    SvaraRadera