17 september 2007

Lägenhetsjakt, dolda hot och Corrosion of Conformity

Hola bloggbröder och bloggsystrar!

Tänkte att det var dax att uppdatera er (och alla hangarounds) om hur livet går för den pappa nere i öst-danmark. Det går rätt fint. En sammanfattning av de senaste veckorna kan väl börja med jobb och bostadslös..het vidare genom twilight zone för att slutligen landa mitt i det största som hänt musikvärlden sen ljudet. Nu kör vi! ;)

Jag har den senaste månaden jobbat sjukt mycket och druckit sjukt lite sprit.. tror jag är uppe i hela en fest den senaste månaden och det är rätt lite när det jämförs med mina vanliga 2 fester per helg. Jobb är bra att ha, men att jobba suger så jälva hårt emellanåt. Tur jag kan trösta mig med att se Hydrimatics på söndag. Då blire öl! After Church på debaser är inte för de kristna!

Jag blir dessutom bostadslös till helgen. Jag hatar att flytta, verkligen men nu verkar det ordna sig i alla fall. Kastade ut en annons på blocket och mitt i högen av alla dårar som hört av sig, vi återkommer till dessa snart, så fick jag i alla fall nys om en lägenhet jag varit och kollat på idag och den var sweet. Förstahandskontrakt dessutom, så ni får hålla tummarna nu att jag får den.

Sen har vi det här med...låt oss kalla dom för de speciella..för det är dom. På alla sätt och vis. I helgen fick jag ett svar på min blocketannons där en viss person med namn skrev nått i stil med "Jag glömde att säga att du även kan få hyra hela lägenheten för 4000kr i månaden." Jaha tänkte jag, har vi haft kontakt förut eller? Jag svarade i alla fall med att vänligast be om lite mer info om denna lägenhet och i morse hade denne man svarat mig. Men när jag läser mailet från denne mycket.. förvirrade man så börjar jag funderar på vad fan jag är med i för bizarr tv-show. Han är nämligen helt säker på att jag snackat med honom i helgen, fått hans address, varit där och tittat på lägenheten, inte kommit överrens om månadskostnaden och sedemera hotat personen vid senare tillfälle för att jag inte fått lägenheten. FTW! Vad är det frågan om liksom? Jag tänkte att jag skulle vara vänlig och förklarar så, via mail, (eftersom jag inte har nått annat) att han nog misstagit sig lite och blandat ihop min mailaddress med någon annan. Tror ni det gick fram? Tror ni myntet föll ner? Nej... jag får ett nytt mail och nu fattar jag att här... här är lyset tänt men det är ingen hemma. Han skriver kort i stil med (fritt översatt från grymt risig svenska) att jag borde ta å lära mig kontrollera mitt humör för annars kan det ge mig stora problem i framtiden. Jag försöker än en gång förklara för årets stolpskott att han misstagit sig å det grövsta och jag hoppas att det gick fram den här gången. Vart kommer då twilight zone in in i bilden? Jo, när jag tidigare idag är påväg upp i trapphuset till lägenheten jag skulle kolla på idag tittar jag på alla brevlådor jag går förbi i jakt på rätt lägenhet. Då ser jag det... där uppenbarar sig ett namnjävel jag definitivt kände igen.. Det är han! Den förvirrade! Mannen som säger att jag hotat honom via telefon. Eller i alla fall någon som har liknande namn. Va faaaaaaan! Sluta driva med mig! Låt mig vara! Släpp och lägg av! Om nån av er är gamblers kan ni ju räkna ut vad oddsen är på den egenligen. Skadat är bara förnamnet.

Så..nudå? Ja jag kan väl avsluta med att beröra det faktum att Robert Plant, John Paul Jones, Jimmy Page och Jason Bonham kommer spela tillsammans i O2 Arena i London den 26 november. Biljetter kommer säljas till lyckliga få som får sina namn dragna i ett lotteri som hålls någon gång efter den 17:e september och mitt namn kan dras. Om Gud (läs: Justice James) vill. Mer än så kan jag inte säga. Det är för stort för att fatta. För stort att skiva om och det kommer vara för stort för att uppleva så det är väl lite som att vänta på en dödsdom. Dras mitt namn kommer jag lägga ut 2 papp på en biljett. Flyga till london, köa i ett par dygn, se Led Zeppelin och sedan dö. Men det kommer vara en bra död :)

Fan vad långt inlägget blev. Jag tänkte ju mest bara skriva och säga att Corrosion of Conformitys skiva "In the arms of god" är ett jävla mästerverk. Det är galet. Jag lyssnade på den som fan när jag flyttade ner här i vintras men fick ett ryck och petade in den i mp3-spelaren igen och nu är jag fast.

Näe nu får det vara nog. Dax att spela tv-spel. Ta hand om er i norr och håll tummarna för att jag får lägenheten jag kollade på idag. Det hade nästan varit lika coolt som rulltrappsscenen i slutet av Carlitos Way är. Fast bara nästan.

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vilken komemnterar är borttagen?

    fan gött att se dig skriva!!

    men alal tror visst att det är jag Färne som skrivit detta.

    När du skriver inlägget så lägg även till Ettikett som är samma som ditt användarnamn. det är för att an ska kunan sortera dina inlägg

    SvaraRadera
  3. haha, suveränt inlägg och välkommen in i "bloggänget". Eftersom många av de medverkande på denna blogg i stort sett aldrig skriver så är du mer än välkommen som ny mothafuckin' blogger. Nästan lika tufft som om självaste Papa Het skulle skriva ett inlägg!

    SvaraRadera