09 juni 2010

Mortal Kombat Rebirth




Det verkar som att den töntiga... och enormt underhållande filmserien gjord på nostalgispelet Mortal Kombat kommer i en ny tappning. Denna nya film är kanske under produktion, och enligt vaga uppgifter som cirkulerar på nätet så handlar det om en helt ny story-line. Detta verkar troligt, då Baraka egentligen är en typ av demon från en annan dimension medan han i detta klipp verkar vara en läkare som ledsnat på medlidandekoden. Tidigare försök att ge realistiska metafysiska antaganden som premisser verkar ju vara inne när det gäller "superhjältefilmer", så det är ju inte konstigt att denna förmodat nya Mortal Kombat-tappning skippar hokuspokus och annat fjoll. Hursomhelst så verkar detta bli en orgie i nostalgi.



4 kommentarer:

  1. Haha! Kung! Ja första filmen var ju hur spännande som helst och det var kul att se Scorpion, Sub-zero och de andra. Men jag kommer inte ihåg ett skit från den ändå. Hur många ytterligare filmer har det gjorts? Hursomhelst så blir det nog skoj att se denna. Fan, Mortal Kombat II är nog ett av de spel jag har spelat mest av alla genom tiderna. Jag och brorsan satt nere i källaren och det slutade ofta med riktigt bråk.

    SvaraRadera
  2. Tror dom gjort tre... iallafall som jag sett... men det kan nog vara fyra. Första filmen spelar Christopher Lambert kungrollen som Raiden! Det var kung... kung... kung-kung!

    SvaraRadera
  3. http://www.collider.com/2010/06/09/kevin-tancharoen-interview-mortal-kombat-rebirth-feature-film/
    Intervju med regissören, tyvärr är det inte klart att det blir någon film än då den här "trailern" bara är gjord för att pitcha filmen till ett bolag.

    SvaraRadera
  4. Kunglänk! Tack Svenke!

    "Confirms “fatalities” are definitely in his movie. He wants to put them in the tournament in an “organic way”" :)

    SvaraRadera