03 mars 2010

M som i Metroid

Team Ninja... TEAM NINJA, SÄGER JAG!! Det är nämligen den spelstudion som står bakom det kommande Metroid-spelet till Wii. Upplägget verkar hur mysigt som helst där du dels får lira sidscrollande som i de klassiska 2D-liren, men även i vissa delar gå innanför plexihjälmen och köra som i ett first person shooter såsom vi är vana i Prime-serien! Detta lir kan förmodligen bli hur mysigt som helst... och om bara musiken håller samma klass som i Super Metroid så är det nog möjligt att även nostalgin kan instämma sig. -OfficiellJapansk Hoompejg-



Som förhandstitt så verkar detta spel få
5 smack av 5 möjliga över bonken!

3 kommentarer:

  1. 2010 har för många bra spel och jag har för lite tid. :/ Försöker spela igenom Bioshock 2 innan FF13 kommer. Mega Man 10 till PS3 är runt knuten och dessutom har man fått access till en StarCraft 2 beta-key. En Time-potion skulle sitta fint.

    Och detta Metroid-lir ser jag sjukt fram emot. Kanske läge att köpa sig ett Wii snart.

    SvaraRadera
  2. Först måste jag vara ett prettoarsle och säga att Team Ninja inte riktigt är samma spelutvecklare nu när ärkedrygot och världens bästa Tomonobu Itakagi inte längre bossar över stället. Sen kan jag fortsätta säga att jag tycker att spelet ser riktigt riktigt bra ut trots jag-är-inte-bara-snyggast-utan-även-bäst-i-världen-Itakagis frånvaro. Peppen är stor!

    Jag tyckte att det var oerhört modigt att göra FSP av Metroid när Prime-serien kom och det här är minst lika modigt. Markus sa det bäst. "Kaske läge att köpa sig ett Wii snart"

    SvaraRadera