23 december 2007

God Jul & Gott Nytt År!!!

Så var det åter igen den tiden på året som vi kallar jul. I år känns det extra välkommet. En termin som musiklärare har gått väldigt, väldigt fort och det har varit riktigt roligt. De sista två veckorna har dock varit enormt jobbiga, med luciatåg och julavslutning och hela fadderullan. Typiskt att man blir förkyld nu så fort man får chans att koppla av. Blä.

Sitter här och peppar Max. Dags att dra inom en halvtimme och träffa alla man inte träffat på länge. Det som känns sjukt är att vi som bor i Umeå knappt ses nu för tiden... Erikarna träffar jag väldigt sällan, fastän vi bor på så gott som samma adress. Eftersom rep med Dirty minst sagt ligger på is så blir det extremt sällan, och Nordin den jäveln ser jag ju nästan bara när vi festar. Sen har ju jag inte varit så jävla aktiv på Modo-fronten efter uppehållet för Karjala Cup. Har fan inte haft sug efter att se matcherna, och jag känner mig som en jävla fejk-supporter, men så är det. Nya friska tag till nästa termin.

För er som är i Ö-vik: missa inte den årliga Julfesten på Sliperiet 27-28/12. Megaleif lirar i vanlig ordning på torsdagen, so be there!

Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Vill bara hälsa alla ni som läser detta en riktigt god jul. Se till att ta det lugnt och koppla av från allt det helvete som är jobb och skola och stressa inte upp er i onödan. Umgås och ha det gött. Käka skinka och drick must. Bli feta(-re). Gud är god.

Vi syns, mina älsklingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar