11 december 2007

En andra chans.

Då var det tid för Pappa att säga några väl valda ord igen då. Jag har ofta fått höra att det är mänskligt att fela och att man alltid ska ge folk en andra chans och runt om i världen ser vi ju väldigt bra exempel på just detta. Det var fel av Zach att satsa på en solokarriär och det var rätt att ge Rage Agains The Machine en andra chans för att bara nämna ett exempel. Nu ska jag förlåta felandet och ge en andra chans. Därför kommer jag befinna mig på Hovet på lördag. Marilyn Manson ska få en andra chans efter det fruktansvärt tama spektakel han bjöd på där på Hultan för över 2 år sedan. Det var en av mina största musikaliska besvikelser och maken till brist på yrkesstolthet har jag sällan skådat. Men nog om det. Jag förlåter dig Manson. Du får en andra chans.

Min vana trogen har jag nu peppat med musik och horat i diverse forum i jakt på spellistor. Vad fan kan karln tänkas spela på lördag. Ja, jag hittade det här och hoppas att han träffar någorlunda nära i helgen.


If I Was Your Vampire
Disposable Teens
(m)obscene
Torniquet
Irresponsable Hate Anthem
Sweet Dreams
Lunchbox !!!
The Fight Song
Putting Holes In Happiness
Heart-Shaped Glasses
Rock Is Dead
The Dope Show
The Reflecting God
Antichrist Superstar
The Beautiful People


Redan nu tycker jag det ser intressant ut. Spellistan är från den 5/12 och fokus ligger givetvis på nya plattan MEN karln har kulor nog att ha aningen större fokus på arga, tunga, hårda, superba Antichrist Superstar. Det är coolt och det bådar gott. Jag är försiktigt optimistisk och hoppas att Mr Manson himself med flera ska blåsa det där tragiskt tråkiga från 2005 av banan för gott. Jag hoppas dessutom att när han gör det så är avslutningen lika jävla tung som den femte december. The Reflecting God, Antichrist Superstar, The Beautiful People. I rest my case! Som det så fint heter på utrikiska.

11 kommentarer:

  1. Men glöm nu inte att vi förlåter Zach ur han än gör. Eller näe, om han beslutar sig för att sluta vara homo och släppa skitn Trent gjorde åt honom. Ehh.
    Hälsa Mr Manson från mig! !

    SvaraRadera
  2. Vad fan, lirade han LUNCHBOX?!?!
    Du vet vem du ska ringa om de drar av den!!!!!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Jag vet exakt vem jag ska ringa! Å det är fan inte Ghostbusters!

    SvaraRadera
  5. tackar bara igen för biljetten! =)

    ja du det blir en helvettes sjuk vecka detta.

    motörhead, trivium, dragonforce, machinehead, turbonegro och manson på sju dagar. det är fan sick! =)

    hör av dig när du är i staden stockholm!

    ps. good good att du gjort ett perfa felfritt blogginlägg så polis-färne slipper rätta ds.

    SvaraRadera
  6. Hovet 2003 ägde i alla fall Hultsfred 2005. Får hoppas det blir likadant på lördag.

    Hörde att han var hög på hultan, hoppas nästan att det var så, annars var det helt obegripligt dåligt.

    SvaraRadera
  7. Jo håller med Manson var jäävligt kass sist jag såg honom. Han neggade ju extranummer också. jajaja det blir väl att vara turbo-laddad om inte annat! =)

    SvaraRadera
  8. Turbo var grymma! MAnson var fenomenal! En sjuhelvettes bra spelning! Men ja det beror ju ändå på att Hovetspelningen kommer att ingå i mansons nya live DVD. Vilket kanske förklarar allt grymt mellansnack och påkostade konsert. =)men jag är jävla genomnöjd!

    SvaraRadera
  9. Manson gav svar på tal. 2005 är för alltid glömt. Jag hoppas han kan förlåta mig för att jag någonsin tvivlade på honom.

    Reflecting God
    Antichrist Superstar
    Beautiful People

    Alla Mansonavslutningars moder?

    Anna: Jag har fått höra Lunchbox live. Har du ? ;)

    SvaraRadera
  10. Anna: Jag hade tyvärr telefonen i jackan i garderoben. Har jag sönder eller super bort en telefon till får jag fan stryk på jobb.

    SvaraRadera