12 november 2009

Joel och Vänsternäven i bordet!



Syster joel kommer till mig imorgon och vi har inte setts på 3.5 år nu!!! Så detta kommer vara grymt jävla kul! Vi har hur mycket som helst att prata om.

Fick veta över telefonen att han startat ett Punkband i Skövde med 12 st medlemmar. Där han är en av dem som sjunger. Så fan fick höra hur de lät och inser att vi har väldigt mycket att ta igen på dessa 3.5 år!

Så jävla härligt med klassikt skit-punk. Å ändå mer rolig när det är min polare som har bandet. Men de startade det i sommras och nu har visst spelningar i Göteborg. =) Fan jävligt roliga texter.. Jehovas låten är ju klockren *Asg*

På lördag ska vi festa iallfall och då blir det joel-färne-röj!

Lyssna på Vänsternäven!
http://www.myspace.com/vansternaven

3 kommentarer:

  1. King!

    Men du som brukar vara anal vad gäller typsnitt osv... Inte fan har du korrekt inställningar här? Verdana Small?

    SvaraRadera
  2. jo det är är verdana small.. men fan det är nått skummt har jag också mäörkt de senaste månaden.. får kolla på det sedan..

    Lite extra tillägg också, vänsternäven är tydligen en konstelation av folk från www.myspace.com/blisterhead och www.myspace.com/theconductors1 helt klart värt att lyssna på...

    SvaraRadera
  3. NEEEIN! Das is nicht Verdana small! Jämför dina inlägg med andras så ser du tydligt att det inte är samma. Jag var inne på ditt inlägg och kikade också. Du måste göra något fel helt enkelt.

    SvaraRadera