29 maj 2007

"I want to lay you down in a bed of roses"

Fick en ganska klar uppmaning från Erik tidigare idag: BLOGGA! Att jag har varit riktigt slö på bloggfronten den senaste tiden är ju ett faktum och nu fick Erik bägaren att rinna över.

Den största anledningen till att jag inte har bloggat är skolan. Har de tio senaste veckorna läst beskattningsrätt, som är riktigt tråkigt och drygt. Tentan är på fredag klockan 16-22 vilket gör att jag inte kan smacka en viss utflyttningsfest lika hårt som jag kanske skulle ha velat.

Brännbollshelgen va kung, hela ti’n sa ja’. På fredagen dominerade jag och Erik karaoken på ”musiklärarfesten”. Först bjöd vi dem på ” Bed Of Roses” sen ”I Disappear”. De där så kallade musiklärarna hade inte en chans vare sig i scennärvaro, framträdande, star quality, inlevelse… Vi va helt enkelt bäst på alla de sätt. Under natten fortsatte vi att sporadiskt sjunga:

I want to lay you down in a bed of roses
I want to fuck you on a bed of nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on a bed of roses

Inte riktigt den rätta texten men det är ju sak samma. Fysikgränd va för övrigt inte alls lika bra som förra året men då va ju nästan hela gänget samlade. Om jag inte minns helt fel så va även Shake, Svenke, Fedde, Ted och Edin med och festade. Fuck! Jag hoppas vi alla kan ses på midsommar och göra det bästa för att överträffa förra årets fullträff.

Lördagen spenderades på Pipes, drickandes Long Island Ice Tea, efter en snabb liten utflykt till Plaza. Så här i efterhand va det en relativt lugn helg faktiskt och den va precis vad jag behövde efter smackebonkfyllan på Kulturnatta förra helgen.

Nu tänkte jag tacka för mig innan detta blir till ett gigantiskt inlägg.

3 kommentarer:

  1. Karaoke är the new shit!

    men jag vete fan nordin om vi verkligen var bäst. Anna och framförallt Lilläschk var ju kungen på Dilbas I'm sorry och living on a fuckin' prayer! höhö

    SvaraRadera
  2. haha, woot! satt jsut och funderade på vilken låt det var vi sjöng.. Men nu minns jag ju. Klockrent horribelt! haha ;D

    SvaraRadera